Deze voordelen kennen vrouwen die geen fitgirl zijn

Vrije tijd door Sascha

Stik jaloers word je van al die fitgirls op Instagram. Iedere dag weer worden we gepijnigd met veel te fitte foto’s op social media. We krijgen bijna het gevoel dat we móéten sporten. Gelukkig zijn er genoeg voordelen aan niet fit zijn!

 
Voor alle fitgirls die geen fitgirls zijn: don’t worry want dat jij geen sportfanaat met een perfect lichaam bent, heeft ook zo zijn voordelen! Lees snel verder en voel je na dit artikel niet meer schuldig over het feit dat jouw leven een sportloos bestaan heeft.


Vrouwelijke curves!

Je kunt zeggen wat je wilt, maar mannen zijn maar wat gek op de rondingen van een vrouw. Zodra je het op een sporten zet, verdwijnen die curves als sneeuw voor de zon. Moeten we mannen geloven, geniet dan van het sportloze leventje want rondingen zijn juist hartstikke sexy! Veel aantrekkelijker dan zo’n harde blokjesbuik. Dat ligt toch ook helemaal niet lekker?
 
Wijntjes
Dat wijn nou niet het meest gezonde is wat er bestaat, maakt voor jou als een niet echte sportfanaat absoluut niet uit. Jij kunt tenminste heerlijk genieten van een lekker wijntje op je vrije avond. En dat ook nog eens zonder dat je je meteen schuldig hoeft te voelen tegenover dat veel te strakke lichaam van je. Heerlijk!
 
Eten is een hobby
Tja, eten is nou eenmaal de allerleukste bezigheid die er bestaat. Hoe naar is het als je niet op en top kunt genieten van een goed diner, omdat je je lichaam enigszins in shape wilt houden? De keuze tussen een flinke pizza of een karige salade is dan natuurlijk heel snel gemaakt. Pizza it is!


Uit eten gaan

Voor een rasechte fitgirl is het knaplastig om uit eten te gaan met vrienden, familie of nog erger: een date. Je moet met van alles rekening houden, want op het menu staan maar weinig super gezonde dingen. Tenzij je natuurlijk bij een of ander raw food restaurantje gaat dineren. De kans is alleen vrij groot dat je jouw date daar niet mee naartoe krijgt.
 
Sapjeskuur
Gelukkig voel jij als alles-behalve-een-fitgirl niet de druk om de ochtend te beginnen met een sapje. Jij begint je dag met een heerlijk goed gevuld ontbijt zonder je daar schuldig over te hoeven voelen! Daarnaast kosten die sapjes op de vroege morgen ook nog eens hartstikke veel tijd. Jij snoozed liever nog een half uurtje langer door.
 
Geld voor andere leuke dingen
Het zijn van een echte fitgirl kost niet alleen tijd en energie, het kost daarnaast ook nog eens hartstikke veel geld! Alleen de sportschool kost maandelijks al minstens €20. Weet je wat voor leuke andere dingen je met €20 kunt doen?! En dan hebben we het nog niet eens gehad over de fancy sportoutfit die je moet aanschaffen als rasechte fitgirl.
 
Vind jij het ook zo heerlijk om gewoon lekker te kunnen genieten van eten?