Je kan chocola tegenwoordig zelfs snuiven

Lifestyle door Sascha
Dat chocola always a good idea is, moge duidelijk zijn. Op oneindig veel manieren kun je chocola combineren. Terwijl de voorliefde voor het eten van chocola nog steeds overheerst, is het tegenwoordig ook een ding om het te snuiven!

 
Chocola snuiven?! Het klinkt gek, maar toch blijkt er nog een aardig grote groep te zijn die chocola gebruikt als recreatieve drug. Volgens The Independent UK en Ozy kan rauwe chocola of cacao worden genomen in de vorm van een drankje, pil of poedervorm. Wij waren erg nieuwsgierig naar dit nieuws, want zeg nou zelf, alles wat met chocola te maken heeft is toch fijn nieuws?


Lucid

Een voorbeeld van een bekend evenement waar dit enorm populair blijkt te zijn, is Lucid in Berlijn. Veel bezoekers genieten op dit feestje van een goede snuif chocola. Op het evenement wordt geen alcohol geschonken, maar dat wil nog niet zeggen dat ze anti-alles zijn. Oneindig veel ambachtslieden en culinaire avonturiers serveren superfood smoothies, kruidenmengsels, veganistische gerechten, verschillende high vibe geneesmiddelen zoals rauw cacao en nog veel meer!
 
Chocola snuiven
Het snuiven van chocola klinkt in de eerste plaats misschien een beetje heftig, maar er schijnen een aantal grote voordelen zitten aan rauwe cacao in je neus. Er wordt gezegd dat er extra endorfine in de bloedbaan wordt vrijgegeven, wat weer zorgt voor een euforisch gevoel. Don’t worry, je krijgt geen enge hallucinaties of dingen in die richting. In plaats daarvan moet het je party ervaring versterken, dat wil zeggen de muziek en de andere mensen op het evenement. Een keertje proberen dan maar?
 
Ben jij ook een tikkeltje benieuwd naar het snuiven van chocola?