Dit zijn de dingen waar iedereen zich voor schaamt

Lifestyle door Elsemieke

Wanneer je terugdenkt aan dat gênante moment waarop iemand doorhad dat je je string uit je billen trok of die keer dat je crush je keihard afwees, krijg je spontaan weer stekende buikpijn. Een troost: je bent echt niet de enige!
 
Van die momenten waarop je het liefst door de grond wil zakken, wij kunnen er een heel boek over volschrijven. Soms zijn wij vrouwen nu eenmaal van die socially awkward wezens, daar kunnen we ook niets aan doen! De volgende gênante situaties heb jij vast ook weleens meegemaakt.
 

1. Als je heel nodig een grote boodschap moeten doen. Helemaal als er net iemand na jou komt en in jouw lucht moet zitten. It wasn’t me!
 
2. Wanneer je moet zeggen dat je ongesteld bent. Zeker op het moment dat je midden in the heat of the moment moet zeggen dat de rode vlag uithangt. 
 
3. Wanneer je in de drogisterij een familieverpakking XL-condooms in je mandje gooit en je plotseling de beste vriend van je vader tegenkomt. Awkward!
 
4. Uit je broek scheuren en dat pas aan het einde van de dag doorhebben.
 
5. Je allereerste e-mailadres die je op de middelbare school aangemaakt hebt. Een beetje sneu dat je nog steeds rondloopt met bloempje95 als contactadres.
 
6. De kleding die je vroeger droeg. Serieus, waren die felgekleurde shirts en broeken met wijde pijpen nou echt nodig?!

7. Als je vriendinnen langskwamen en je moeder jullie opzadelde met een belachelijke voorraad snacks. Bedankt man, we kunnen prima voor onszelf zorgen!
 
8. Toneelstukjes en dansjes die je voor je hele familie op de verjaardag van ome Joop moest doen. 

9. Je ergste date ever. Direct een dagje pretpark met een jongen die je online ontmoette, echt, what where you thinking?
 
10. Dat awkward moment toen je keihard werd afgewezen. Die leuke vent probeerde gewoon aardig te doen, maar jij zag het als een move. Aiii.
 
11. Een high five geven aan iemand die het niet terug doet. Don’t leave me hanging there!
 
12. Die vreselijke vaginale scheten na een intiem momentje met je lover. Nee, meer willen we er niet over kwijt.
 
13. Als je een smerige onderbroek in je kamer hebt liggen en iemand komt plotseling de ruimte binnen stuiven. Heb je nog nooit van kloppen gehoord?
 
14. Als je eten tussen je tanden hebt zitten, maar je komt daar pas achter als je ‘s avonds in de spiegel kijkt. Had iemand dat niet even eerder kunnen zeggen?
 
15. Dat genânte moment wanneer je kersverse schoonouders jou en je lover horen rampetampen. Dan moet je de volgende ochtend aan het ontbijt dus maar net doen alsof je niet weet waar ze het over hebben… Iemand een croissantje?
 
16. Of nog erger: als jij en je boyfriend zijn ouders horen seksen... 
 
17. In je tienertijd droeg je oorringen die groter waren dan je hoofd. 
 
18. Het moment waarop je beste vriendin erachter kwam dat jij een bizarre fetish voor voeten hebt. Shit, nu kan ze je niet meer recht aankijken zonder in lachen uit te barsten. 
 
19. Als iemand per ongeluk je Spotify afspeellijst opent en je slechte muziek smaakt ontdekt. Tsja, je valt nu eenmaal graag in slaap met de foutste oud-Hollandse hitjes.
 
 

Bron
 
20. Als je het duurste sportabonnement ever hebt afgesloten maar eigenlijk nooit gaat. Je hebt die sportschool nog nooit vanbinnen gezien en dat gaat ook niet gebeuren…
 
21. Als je over iemand roddelt en diegene staat ineens ongeluk achter je. “Nee, ik had het over een persoon met dezelfde naam als jij!”
 
22. Je feliciteert een vage kennis in de supermarkt met haar zwangerschap, maar uit haar geïrriteerde blik kun je opmaken dat ze gewoon dik is…
 
23. Wanneer je moeder na het wassen een condoom uit je spijkerbroek vist. Euhh, je doet het op z’n minst veilig…
 
24. Wanneer je buren aanbellen en vriendelijk vragen of jij en mister loverlover de volgende keer iets minder luidruchtig willen doen als jullie seks hebben. 
 
25. Het moment waarop je moeder per ongeluk de smeuïge koosnaampjes tussen jou en je lover te weten komt. Shit, nog even en ze weet ook hoe jullie elkaars intieme delen noemen…
 
26. Wanneer je keihard met je favoriete song aan het meezingen bent en je niet doorhebt dat er iemand achter je staat. 
 
27. Super gênant: de berichtjes na een dronken avond weer teruglezen. Heb ik dat écht gezegd?
 
Voor welke momenten schaam jij je het meest?