Lifestyle / Media
Media

Nostalgie: Onze favoriete nummers uit de Top 500 van het Foute Uur


Vroeger wilden we dolgraag zangeres worden, maar inmiddels weten we dat een zangcarrière niet voor ons is weggelegd. Toch vinden we het heerlijk om in de auto mee te bleren met de muziek, foute hitjes zijn tenslotte onze favoriet.

Kun je de tijd nog herinneren, dat je als een gek naar de platenzaak rende om de nieuwste hit van Britney Spears of N’Sync te bemachtigen? Waarschijnlijk liggen al deze plaatjes nu ergens te verstoffen op zolder en eigenlijk is dat hartstikke zonde. Gelukkig komt Qmusic dit jaar alweer voor de elfde keer met de Top 500 van het Foute Uur. Kun je eindelijk weer heerlijk ongegeneerd luisteren naar je favoriete hitjes!
 

Bron
 
Radiozender Qmusic begon in 2005 met het Foute Uur en sindsdien is het dagelijkse uurtje tussen 9 en 10 ‘s morgens uitgegroeid tot het populairste uur van de dag. Omdat één uurtje eigenlijk niet genoeg is (en daar zijn wij het ook zeker mee eens), pakt Qmusic tussen 20 en 24 juni groots uit met de Top 500 van het Foute Uur. In deze week kun je dus lekker genieten van de leukste foute hits als 'Barbie Girl', 'Captain Jack', 'MMMbop' en 'Que Si, Que No'. 

Mocht je nog op zoek zijn naar leuke inspiratie voor een leuke playlist voor een vriendinnenavondje? Of heb je binnenkort een roadtrip op de planning staan? Zorg dan dat je deze hits alvast in je playlist hebt staan. Hierbij alvast onze favorieten van het Foute Uur.
 
O-Zone - Dragostea din tei
‘’Numa numa’’ en ‘’Maya hi, Maya Hu’’. Is het Italiaans, Pools of toch Russisch? Nee, het is Roemeens. Eigenlijk maakt het ook weinig uit, want we zongen allemaal uit volle borst mee met deze zomerhit uit 2004, afkomstig van de Moldavische band O-Zone.


Five - Keep on movin'
Scott, Ritchie, Jason, Abs en Sean herken je misschien beter als Five. De Britse Boyband scoorde hit na hit en eerlijk is eerlijk, bij het horen van Keep on Movin' kun je ook gewoon niet stil blijven zitten.

>

K-otic - Damn I think I love you
Nog lang voordat The Voice en Idols populaire tv-programma's waren, was er het tv-programma Starmaker. Sita, Bart, Anna, Martijn, Bouchra, Stefan en Rachel vormden K-otic en hun eerste hit was 'Damn, I think I love you'. Als 10-jarig meisje wisten wij nog weinig van liefde, maar toch was dit echt een van onze lievelingsliedjes.


Christina Aguilera - Genie in a bottle
Begin 2000 was Chrissie nog een onschuldig blond meisje. Maar nu is ze ontpopt als een mooie sexy vrouw. Dit is ons favoriete liedje van haar! 


T-Spoon - Sex on te beach
In 1997 hadden veel van ons nog nooit seks gehad, laat staan seks op het strand. Toch hebben we dit grijs gedraaid op onze Walkman. 


Kun je geen genoeg krijgen van deze heerlijke nummertjes? Dan kun je vrijdag 24 juni en zaterdag 25 juni 2016 in de Brabanthallen in Den Bosch gewoon lekker verder feesten tijden de Foute Party 2016. Enne, wij zijn er ook te vinden! 


Wat is jouw favoriete foute nummer?