Seks & relaties / Single & daten
Single & daten

Zo lang wachten mannen met het voorstellen van hun nieuwe lover


Jij en je nieuwe vlam zijn nog zo pril dat alleen je beste vriendin weet van jullie bestaan als koppeltje. Je vindt hem heel leuk, maar een dinertje bij je ouders is nog een brug te ver. Mannen daarentegen spannen helemaal de kroon!

Doodeng is het, wanneer je die leuke guy eindelijk gaat voorstellen aan je ouders. Hoe leuk je hem ook vindt, stiekem ben je wel een beetje bang dat je vader en moeder hem niets vinden. Of erger nog, wanneer zij zich niet fatsoenlijk gedragen tegenover je nieuwe lover. Toch zijn mannen veel erger wanneer het op het voorstelmoment aankomt. JOE.ie onderzocht hoe lang een vent erover doet om zijn nieuwe liefje te introduceren bij zijn ouders. 

 
Time is right
Je nieuwe vriendin voorstellen aan je ouders of andere familieleden is blijkbaar een lastig ding voor veel mannen. Er spelen behoorlijk wat factoren mee om te beslissen wanneer de tijd rijp is voor hét moment. Volgens het onderzoek wachten veel mannen tot de relatie vrij serieus is, terwijl een andere vent dit juist uitstelt omdat hij niet wil dat zijn nieuwe lover zijn ouders ontmoet. Snappen wij wel hoor, voor hetzelfde geld rent hij weer keihard weg als hij beseft wat voor gekke familie jij hebt.
 
Dan pas?!
Wat de reden achter dit uitstelgedrag ook mag zijn, het lijkt erop dat de meerderheid van de mannen denkt dat na drie maanden pas de tijd rijp is. Volgens het onderzoek wacht 50 procent van de mannen maar liefst drie maanden voordat ze hun nieuwe vlam aan de familie voorstellen. Een op de drie vindt dat een maand daten genoeg tijd is om te wachten en minder dan 20 procent neemt na zes maanden zijn vriendin pas mee naar een familiegelegenheid. We feel sorry voor dat meisje...

Hoe lang duurde het bij jou voordat je je lover meenam naar je ouders?