Lifestyle
Lifestyle

Struggles met je grote boobies? Dan hebben wij de oplossing voor je!


Sexy rood, voorgevormd, met kant of juist lekker basic? Met al die keuzes is het niet zo gek dat je af en toe de weg kwijtraakt in lingerieland. En dan hebben we het nog niet eens over het niet-flatteuze licht in de pashokjes gehad.

Stiekem willen we in de slaapkamer allemaal too die for zijn. Een sexy lingeriesetje kan een extra boost geven aan je zelfvertrouwen. Tenzij je een vent hebt die je telkens verrast met een sexy setje moeten we toch echt zelf aan de slag gaan, ladies! Maar euh, we krijgen al spontaan de kriebels als we alleen al dénken aan dat slechte licht in de hokjes en wat dacht je van de eeuwige frustratie voor de juiste maat?
 

Verkeerde maat
Eenmaal toe aan een nieuw houdertje voor je boobies lijkt het in eerste instantie een prima idee om naar een lingeriewinkel te gaan. Je krijgt daar immers alle advies van de wereld. Maar als je je bedenkt dat slechts één op de vier vrouwen hun behamaat ooit hebben laten opmeten is dat misschien toch niet zo heel logisch. Tel daarbij op dat veel lingeriewinkels alleen de meest populaire maten hebben en het is niet zo gek dat veel chicks het benauwd krijgen als ze toe zijn aan een nieuwe beha.
 
Grote voorraden
Oké, shoppen in een lingeriewinkel is dus ook niet alles. Dan lijkt de overstap naar online een setje scoren gauw gemaakt, maar dan loop je weer tegen heel andere dingen aan. Welke maat moet je in vredesnaam bestellen en hebben ze die wel op voorraad? Als je deze eeuwige struggles herkent hebben we goed nieuws voor je, want door samenwerking van deze webshop en een lingeriewinkel met 100 jaar expertise krijg je nu de voordelen van online met het handige advies van de winkel samengebundeld. Handig als je op je favo website je oog hebt laten vallen op een pikant setje, maar deze toch graag even wil passen voor je de knoop doorhakt. 


Check it out
Normaal gesproken heeft een lingeriewinkel meestal niet genoeg ruimte om minder populaire behamaten aan te bieden. Behoorlijk balen als je niet de eigenaresse bent van een gemiddelde cup. Door de aflopende collecties van de webshop in de winkels aan te bieden kan je in de winkel beha's kopen die een gewone shop niet heeft. Last but not least: het is wel handig om je boobies op te laten meten als je dit nog nooit gedaan hebt. Het kan maar zo dat jij tot die 75 procent van de vrouwen behoort die haar rondingen in de verkeerde houder heeft hangen.

Heb jij weleens een bh online gekocht?