Seks & relaties / Single & daten
Single & daten

Waarom een break in je relatie soms fijn kan zijn

Je hebt het gevoel dat het niet helemaal goed zit tussen jullie, maar je kan er niet de vinger opleggen. Het gevoel is er nog, maar het kan zo niet langer. No worries, een break hoeft niet het einde van jullie relatie te zijn. 

Stapelverliefd waren jij en je vent in het begin van de romance, maar die kriebels lijken te zijn afgezwakt tot een vaag kabbelend gevoel. Je weet ergens wel dat je van hem houdt, maar je hart maakt geen sprongetje van blijdschap meer wanneer hij de kamer binnenkomt. Niet getreurd, een break-up hoeft niet het einde van jullie liefde te betekenen. Hij kan dat vlammetje juist weer aanwakkeren!
 


Bron
 
1. Het is fijn om te ontdekken of je een leven alleen ziet zitten. Misschien had je daarvoor altijd een geromantiseerd beeld van het leven als single lady, maar valt dat tijdens jullie break-up heel erg tegen. Weet je dat ook weer.
 
3. Als jij en je lover tijdens de pauze niet kunnen wachten totdat het weer is bijgelegd weet je dat het meant to be is. Na of tijdens de break-up weten jullie weer waarom jullie zo gek op elkaar waren omdat de tijdelijke breuk niet snel genoeg voorbij kon gaan. 

4. Als tijdelijke single girl kun je een poosje doen waar je zin in hebt. In feite is het mogelijk om jezelf helemaal suf te flirten en te dansen tot je erbij neer valt. Geen zeurende lover die zich afvraagt of je na al die drankjes nog wel aan het zondagse ontbijt bij zijn ouders kunt zitten. Kan ook weleens lekker zijn toch?
 

Bron
 
4. Door de break kom je erachter of je snakt naar de liefde van anderen of dat je eigenlijk alleen de aandacht van je lover wil. Als je direct een account aanmaakt op de eerste de beste dating app kan je maar beter aan jezelf toegeven dat het tussen jullie nooit meer goed komt. 

5. Een pauzemomentje is de ideale kans om na te denken of je wel het type bent voor huisje-boompje-beestje. Zit de liefde tussen jullie diep genoeg om binnenkort voor het ‘echie’ te gaan? Als de relatie alleen een oppepper nodig heeft in de zin van wat quality time samen weet je wat je te doen staat.  

6. Was je boyfriend degene die je tegenhield als je uit het niets besloot dat een cursus cupcakes versieren heus belangrijker is dan sparen voor jullie toekomstige huisje. Staat de commitment met je kerel tijdelijk on hold, dan betekent dit ook dat jij even kan doen met je geld wat je wil. Hallo luxe massage en urenlange shopsessie met je vriendinnen!