Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Altijd al zeemeermin willen worden? Vanaf nu kan het!


Hoera! Een kinderdroom wordt eindelijk werkelijkheid! Als klein meisje fantaseerden we er al over, en daar is nu iets op bedacht: een magische panty tovert jouw mooie benen om tot een wandelende zeemeermin. A dream come true!
 
Let’s face it: het maakt niet uit hoe oud we zijn want tot op de dag van vandaag dromen we allemaal nog steeds van een duik in het water mét zeemeerminnenstaart. We weten dat we lopen op het droge daarvoor op zouden moeten geven, maar zelfs daartoe zijn we bereid! En dat zegt wat.


Parelmoerschalen
Gelukkig hoeven we het lopen niet meteen radicaal te verbannen, want er is nu een alternatief gevonden. Tinkercast is met een aantal flitsende panty’s op de proppen gekomen, waarmee je als heuse zeemeermin door het leven kunt gaan. De panty’s zijn bedekt met kleine parelmoerschalen gemaakt van siliconen, en er zijn oneindig veel kleurtjes verkrijgbaar. We love it!
 
De dragon versie
Mocht je denken, deze parelmoerschaaltjes zijn niet helemaal mijn ding, dan kun je ook nog gaan voor de Tinkercast dragon versie. Hetzelfde idee, maar dan met drakenschalen. Iets heftiger, dat wel. Het transformeren naar een zeemeermin of draak is natuurlijk niet geheel gratis. Zo’n panty kost ongeveer 50 dollar. Maar ach, het is de moeite waard om met die 50 dollar je eigen kinderdroom te verwezenlijken, toch? Zélfs zonder pratende krab.
 
Zou jij deze geweldige panty aanschaffen?