Waarom Phil Dunphy de geweldigste televisievader is

Media door Redactie Ze.nl


Iedereen die Modern Family weleens heeft gekeken zal het erover eens zijn dat Phil een van de geweldigste personages is. Deze man is hilarisch! Wij als Modern Family-fans kunnen ons hart weer ophalen want vanaf vanavond kunnen we Phil en zijn familie weer zien schitteren op de buis! Comedy Central zendt vanaf vanavond 22:00 namelijk de allernieuwste afleveringen uit van Modern Family’. 

Is het Phil met zijn legendarische ‘Phil’s-Osophies’ en spectaculaire woordspelingen? Is het de norse Jay die ondanks zijn starre houding altijd zwicht voor de charmes van zijn prachtige vrouw Gloria? Of zijn het toch de flamboyante Cameron en zijn nuchtere anker Mitchell die Modern Family maken tot een van de meest geliefde shows van het moment? Wij zijn er nog niet helemaal over uit waarom we Modern Family zo’n geweldige serie vinden, maar Phil heeft absoluut onze harten gestolen. Om deze redenen vinden we Phil de geweldigste televisie papa! 

Zijn lekkere onbenullige kop

Wanneer we zelf iets fout doen, hebben wij ook niet echt de meest charmante kop, maar Phil trekt wel echt de meest onbenullige kop die je maar kunt trekken in een onfortuinlijke situatie. We love it! 

 


Zijn slechte grappen
Ja, ze zijn zo ontzettend slecht bedacht, maar toch liggen we altijd in een deuk wanneer de meest hilarische uitspraken Phil zijn mond verlaten. Oké, we snappen ze niet altijd. Maar die beste Phil zegt het met zoveel overtuiging dat we er alsnog om moeten lachen. 

Zijn onvoorwaardelijke liefde voor Claire

“I love how much I fear her and I fear how much I love her.” Ja, die Phil snapt precies hoe de liefde binnen een huwelijk in elkaar steekt. Hoewel Claire hem regelmatig afblaft omdat-ie weer iets stoms heeft gedaan, houdt hij met heel zijn hart van haar.

 


Het oogje dat hij op Gloria heeft
Toch weerhoudt zijn liefde voor Claire hem er niet helemaal van om een gigantische crush op Gloria te hebben. Hij is natuurlijk zijn heerlijke onhandige zelf wanneer hij in de buurt van de Colombiaanse schone is. Nou ja, de vrouw van zijn schoonvader is natuurlijk ook een babe. 

Zijn harde opvoedlessen voor zijn kinderen 

De les die hij zijn kids meegaf in zijn fantastische Phil’s-Osophies -boekje zijn hilarisch. En je moet ze absoluut met een korreltje zout nemen. We hebben het natuurlijk bij fantastische leuzen als: ‘If you love it set it free, unless it is a tiger’.

 


De manier waarop hij opkijkt tegen Jay 
Schoonvaders zijn natuurlijk een dingetje. Wanneer wij een nieuwe lover gaan voorstellen aan onze vader, is dat altijd even spannend. Maar zelfs na tig jaar huwelijk met Claire, heeft Phil zweethandjes wanneer hij weer oog in oog met zijn schoonvader staat. Dit levert natuurlijk ook weer hilarische taferelen op.

Hij is altijd positief 

Wij smijten onze spullen al lang in de verste hoek die we kunnen bekennen wanneer iets niet lukt, maar Phil blijft (soort van) de rust zelve en gaat stug en optimistisch door, zelfs wanneer overduidelijk is dat het niet gaat lukken. Ja, bewonderingswaardig is het wel. 

 


Zijn lelijke woordspelingen
Met name wanneer hij op het punt staat om zijn telefoon op te nemen, komen er nogal eens bizarre begroetingen uit zijn mond. Y-hello!

Hij is zelf nog een klein kind 

Je hebt vast weleens de uitspraak gehoord: ‘Verlies nooit je kinderlijke enthousiasme’. Iemand die die enthousiasme nooit is verloren, is Phil. Hij is nog steeds een groot kind. 

 


Nieuwe seizoenen van Modern Family zijn vanaf deze week exclusief te zien op Comedy Central van maandag tot en met donderdag om 22.00 uur. En na een aflevering hoef je de tv nog niet uit te zetten, Comedy Central zendt namelijk dubbele afleveringen uit. Vanavond start Comedy Central met seizoen 6 en vanaf 18 juli gaan ze door met seizoen 7.