Seks & relaties / Single & daten
Single & daten

Deze dingen vinden we stiekem bloedirritant aan verliefde stelletjes


Plakkerige zoenen in het openbaar, in de wij-vorm praten en nooit meer alleen ergens verschijnen: stelletjes halen het bloed onder onze nagels vandaan. Maar hé, alles in de naam van de verliefdheid! Stiekem zijn we gewoon jaloers.
 
Verliefd zijn is fantastisch. We zijn dan ook hartstikke happy voor je als je totally in love door het leven gaat. Maar moeten kleffe stelletjes ons dat nou per se op zo’n manier onder de neus schuiven dat we nog steeds single zijn? Deze dingen vinden we hartstikke irritant aan verliefde koppeltjes. 


1. Uitgebreid zoenen in het openbaar. En dan vooral van het gevalletje smakkend elkaars mond verkennen terwijl jij tegenover hen in de trein probeert te genieten van je broodje. Get a room! 
 
2. Elkaar openlijk betasten. Een hand op elkaars been, uitgebreid kriebelen in de nek of een hand onder zijn shirt. Guys, kunnen jullie niet heel even één moment van elkaar afblijven? 
 
3. Geen oog meer hebben voor de dingen om je heen. Dat het happy couple spontaan tegen je aanloopt omdat ze te druk zijn met naar elkaar te kijken bijvoorbeeld. Zucht, ze staan echt non stop in de weg. Waarschijnlijk hebben ze het zelf niet eens door.
 
4. Groot puntje van ergernis: elkaar de hele tijd koosnaampjes geven. “Natuurlijk help ik je even met afwassen, baby.” Of erger: wanneer je er al dan niet per ongeluk achter komt hoe ze elkaar in de slaapkamer noemen. Jemig, heeft er iemand een teiltje? 

 
5. Je bent hartstikke blij voor je bestie dat ze de liefde van haar leven heeft gevonden, maar moet ze van nu af aan per se altijd in de wij-vorm praten? “Já Berlijn, daar zijn wij ook gek op!” en “Natuurlijk komen we op je verjaardag, leuk!” Hell no dat je haar nu nog kunt vragen of ze een keertje alleen komt. 
 
6. Wanneer verliefde stelletjes elkaars zinnen afmaken. Geweldig dat jullie elkaar zo goed kennen, maar dat hoef je echt niet steeds te laten blijken. 
 
7. Hand in hand lopen. En dan van het kaliber ‘we nemen het hele pad in beslag omdat we per se zo dichtbij elkaar willen lopen'. Echt niet dat ze elkaar loslaten als jij er met je fiets langs wil en indringend belt.
 

8. Als je knetterverliefde vriendin eerst toestemming moet vragen aan haar vriendje als je voorstelt om spontaan de kroeg in te gaan. Zucht, kan je niet één keer out of the blue iets doen zonder hem?
 
9. In de categorie niet meer knetterverliefd maar nog steeds gek op elkaar: je oudtante Joke en ome Henk die samen een social media account delen. Of erger nog: één emailadres. Nee, ‘henkjokekids@msn.com’ is écht niet hartstikke makkelijk, het is vermoeiend.
 
10. Kleffe koppeltjes maken veel te veel selfies en plaatsen die ook nog eens op al hun social media. Seriously, we hoeven echt niet elke dag een update dat jullie relatie nog steeds gaande is. Bij beiden spat het geluk er op hun tijdlijn vanaf. Alsof ze jou er nog even in moeten wrijven hoe single jij bent. 

Waar erger jij je aan bij kleffe koppeltjes?