De meest awkward werksituaties

Lifestyle door Sascha

Natuurlijk gedragen we ons tijdens de werkuurtjes wat professioneler dan in het weekend wanneer we drunkie op de bar staan, maar dat wil nog niet zeggen dat alles op rolletjes loopt tijdens kantoordagen. Sterker nog: soms is het intens awkward!
 
Het is nou eenmaal een feit dat waar veel mensen bij elkaar zijn, ook veel aparte, ongemakkelijke situaties op kunnen treden. Zo ook op kantoor… Goed, lang verhaal kort: het is en blijft awkward als...

Bron


… je mannelijke collega’s de deur niet dichtdoen tijdens het plassen, waardoor jij lekker mee kunt genieten van zijn klokkenspel.
 
… er iemand jarig is geweest en je niet weet hoe je diegene moet begroeten. Eén zoen? Drie zoenen? Een knuffel? Een hand? Arghhh…
 
… je na je toiletbezoekje eventjes vergeten bent je rok uit je panty te halen.
 
… je (om nog even wat dieper in te gaan op de toiletbezoekjes) een grote boodschap hebt gedaan omdat je het niet meer hield, en je collega precies na jou hetzelfde toilethokje pakt.
 
… je per ongeluk je collega tegenover je verschrikkelijk hard tegen haar scheen aan trapt. That hurts
 
… je je collega tegenkomt bij de bushalte, jullie allebei geen zin hebben om met elkaar te praten en elkaar vervolgens tot op het werk negeren. Best ongemakkelijk…
 
… je een mailtje stuurt naar je baas en per ongeluk afsluit met ‘XXX’. Whoops!
 
… je per ongeluk met je stoel een scheetgeluid maakt, deze nadoet om ongemakkelijke situaties te voorkomen, wat mislukt, waardoor je het allemaal nog veel ongemakkelijker maakt.

… je per mail aan het roddelen bent met je lievelingscollega en per ongeluk de mail naar de verkeerde collega stuurt. Nooooo!

Bron


… je je (niet echt leuke) collegaatjes tegenkomt ‘in het wild’ tijdens een avondje stappen waar jij helemaal uit je dak staat te gaan en niet doorhebt dat je collega’s je aan staan te gapen.

… je tijdens de lunch alles behalve iets te melden hebt aan je collega’s, en zij ook niet aan jou. Auw…
 
… jouw niet zo leuke collega jou probeert te versieren tijdens de vrijdagmiddagborrel waarna het de maandag na het weekend uiterst ongemakkelijk is.
 
… je jouw collega je yoghurtje ziet opeten.
 
… je zittend met je staande collega aan het praten bent en je alleen maar oogcontact hebt met zijn gulp die openstaat.
 
… je baas langskomt om iets te melden en jij precies op dat moment voor heel eventjes Facebook aan het checken bent.
 
… je je drie keer hebt voorgesteld aan dezelfde persoon tijdens je eerste werkweek, en daar pas later achter komt. Awkward
 
… je je baas hoort kletteren op het toilet.
 
Wat voor awkward moments heb jij weleens meegemaakt op het werk?