De leukste doe-cadeautjes voor je vriendinnen!

Vrije tijd door Chiara

Er is er één jarig hoera hoera, dat kun je wel zien dat is zij. En laat zij nou net één van je beste vriendinnetjes zijn voor wie jij nog een cadeautje moet scoren. Winkel in, winkel uit en ook alle webshops heb jij al afgesurfd. 

Het lijkt alsof het elk jaar lastiger wordt, je hebt inmiddels alles al gegeven. Een lekker luchtje, een mooie sieraad, een luxe douchepakket. Iets geven wat je al eerder cadeau hebt gedaan is geen optie natuurlijk. Jouw vriendin verdient het allerbeste! Maar jouw brein is even inspiratieloos. Het is ook geen makkelijk karweitje om een creatief en origineel geschenk te verzinnen. Iets tastbaars is hartstikke mooi, maar herinneringen zijn blijvend! En aangezien tijd tegenwoordig erg schaars is en jij het liefst precious time met je dinnetje doorbrengt, kun je haar net zo goed verrassen met een leuk uitje! Je kunt het natuurlijk zo gek maken als je zelf wil, misschien is het zelfs een idee om dit gezamenlijk met je girlsquad te ondernemen. Either way, dit zijn de leukste doe-cadeautjes waar jij de jarige jet mee in het zonnetje zet; 

 

 
High teaparty, of met andere woorden; bijkletsen onder het genot van zoete versnaperingen en hartige hapjes die je weg kunt spoelen met oneindig veel liters thee in allerlei heerlijke smaakjes. 
 
… Is je vriendin geen theeliefhebber of zoetekauw? Een high wine is de hartige, alcoholische versie van de high tea. Ook is dit een goede optie als het te warm is voor een pot thee. En is wijn niet altijd een goed idee? 
 
… Relaxen in een wellness resort. Kom samen met je vriendin(nen) helemaal tot rust in de spa. Natuurlijk kun je dit dagje aanvullen met verschillende behandelingen, zoals een massage, een waxbeurt of gewoon een lekkere lunch. Of wat dacht je van een wellness overnachting? Dat is helemaal zen natuurlijk! 

… Of ga voor het tegenovergestelde; een sportieve activiteit. Wat dacht je van een dagje naar een tropisch zwembad, indoorskiën of wakeboarden? Dat is weer een keer wat anders… Voor de echte waaghalzen kan er natuurlijk een schepje bovenop worden gedaan. Parachutespringen, bungeejumpen of karten bijvoorbeeld. Het zijn in ieder geval stoere cadeautjes! 
 
… Lekker bezig zijn kan natuurlijk ook met een leuke workshop! Zelf chocola maken, je eigen luchtje samenstellen, cocktails leren shaken, een (paal)dansworkshop…. Er zijn talloze mogelijkheden! 
 
… Een dagje naar een andere stad. Lekker shoppen, lunchen, musea bezoeken en de toerist uithangen. Amsterdam, Rotterdam of Eindhoven zijn bijvoorbeeld hele populaire steden! Maak van tevoren een waardebon, zodat je vriendin voor een bepaald bedrag kan shoppen. Of maak een planning met de musea of barretjes die je sowieso wilt bezoeken, zodat je alvast rekening kan houden met het bedrag dat je uit wilt geven. 
 
… Of een citytrip wat verder van huis. Antwerpen, Parijs of een andere Europese stad. Een vlucht of een treinticket hoeft niet duur te zijn! Zeker als je met meerdere vriendinnen gaat. En hostelletjes voor een prikkie zijn er tegenwoordig ook genoeg! 
 
… Een dagje pretpark, omdat er niets leukers is dan weer helemaal kind zijn met je vriendin(nen). En waar kan dat beter dan in de Efteling, Movieworld of Disneyland? 
 
 
… Verras je vriendin met een ticket voor een theatervoorstelling, een dansstuk, een concert of de Chippendales? Zie je jullie al samen losgaan op de muziek van jullie favoriete artiest(en)?! Of wegzwijmelen tijdens een show a la Magic Mike?
 
… Is je vriendin gek op spelletjes? Ga dan samen met jullie girlsquad lasergamen of naar een escaperoom met een leuk thema. 
 
… Weet je het echt niet? Een hapje eten samen is natuurlijk ALTIJD een goed idee! Heerlijke tapas met een karafje sangria of onbeperkt sushi... Wat zal het worden? 

Nu je toch creatief bezig bent; maak een mooie waardebon met het uitje (en eventueel de voorwaarden) op je laptop, print deze en doe deze in een mooi doosje. Zo zal je vriendin geen clue hebben van wat voor waardevol cadeau er op haar zit te wachten... 
 
Waar zou jij het liefst mee verrast worden?