Seks & relaties / Single & daten
Single & daten

Deze dingen wil hij je heel graag vragen tijdens een eerste date


Een eerste date is er natuurlijk om te kijken of er een vonk tussen jullie is, om elkaar te leren kennen en om je voor te doen als een volwassen persoon die haar hele leven perfect op een rij heeft. Hoe goed leer je elkaar echt kennen?
 
Het is echt een no go om tijdens een eerste date hele diepe vragen te stellen... Dus hoe goed leer je iemand nou kennen tijdens een date? Vaak doen we onszelf perfect voor, we letten op alles wat we doen en zeggen. En dit allemaal om een goede indruk achter te laten. Met moeite probeer je niet te vragen of hij ooit in zijn leven wilt trouwen. Maar ook hij zit met brandende vragen die net té risky zijn voor een eerste date. Wij hebben de vragen die hij jou ontzettend graag wilt vragen voor je op een rij gezet!
 
 
… Hoe je familie in het echt is. En hiermee dus alle bizarre, rare en grappige dingen waar je familie mee dealt. Een losgeslagen neef, een oom die altijd seksueel getinte grapjes maakt en wie het zwarte schaap van de familie is. 
 
… Hoe geweldig hij je misschien ook vindt, de angst dat je gestoorde (ex)-vrienden hebt is bij hem zeker aanwezig en hij wil hier graag op voorbereid zijn. 
 
… Wat de reden is dat je met hem uitgaat. ‘Durfde je me niet af te wijzen?’ of ‘Vind je me knap?’ Ja, ook jongens zijn hier onzeker over. Je bent dus niet de enige! 
 
… Of jullie aan het einde van de date gaan zoenen, of misschien zelfs nog een stapje verder: vannacht samen in bed belanden. 
 
… Hoeveel exen je hebt gehad. Dit is echt een serieuze vraag voor een man. Of je hebt echt een vreselijke smaak qua mannen of je bent snel klaar met ze. Mannen kennen geen middenweg. En hij vraagt zich dan af hoe lang je het met hem gaat volhouden. 
 
 
… Hoe lang je laatste relatie stand heeft gehouden en wanneer het uit was gegaan. Als jij 24 uur geleden een relatie van drie jaar hebt beëindigd, dan rent hij zonder enige twijfel per direct weg. 
 
… Of je op zoek bent naar seks of een serieuze relatie. Pas als een man doorheeft wat je wilt, weet die hoe hij zich tijdens de date moet gedragen. Hij wilt niet te lief voor je zijn als je alleen seks wilt, maar ook geen jerk als jij meer wilt dan alleen seks. 
 
… En deze vraag is zeker niet onbelangrijk, namelijk of jij nog verliefd bent op je ex. Hij wilt gewoon duidelijkheid over of hij een rebound voor je is. 
 
Heeft jouw date ooit een van deze vragen aan je gesteld?