Koffie + hoorn = Coffee in a Cone!

Vrije tijd door Fadak
De nieuwste trends nemen niet alleen toe op het gebied van fashion, maar ook als het om eten gaat. De laatste jaren was het vooral dat alles biologischer en groener werd. Maar wij richten ons toch liever op de quilty pleasures.
 
En dit is een trend waar wij heel erg gelukkig van worden. Onze twee favoriete dingen worden samengevoegd in de meest recente hype in Zuid-Afrika. Namelijk koffie en koekjes, yummie! Je zou denken, koekjes en koffie dat is toch iets heel normaals, maar wij weten zeker nadat je dit ziet dat je bijna naar Zuid-Afrika wilt vliegen om er heel veel naar binnen te werken. 
 
Bron
 
Niet zomaar een bakkie pleur 
De nieuwste trend is...Tromgeroffel: Coffee in a Cone! Oftewel, je koffie wordt geserveerd in een ijshoorntje. Hoe gaaf is dat? Dit geweldige idee is bedacht door de Zuid-Afrikaanse koffieketen The Grind Coffee Company. Dit nieuwe fenomeen is de grootste trekpleister van de koffiezaak. Het idee is ontstaan door barista Dayne Levinrad. Zij vond dat het hoorntje met koffie de liefde van het internet voor koffie en social media met elkaar verbindt. Het hoorntje wordt gevuld met een klein beetje latte met daaroverheen een laagje chocola. 
 

Cone takes over 
Omdat het in Zuid-Afrika zo populair is en de hashtag #CoffeeinACone op Instagram de wereld heeft verovert, worden de eerste koffiehoorntjes ook al in Los Angeles, Taiwan, Australië en San Francisco verkocht. Wij kunnen niet wachten tot dat Nederland aan de beurt is! 

Wij kunnen niet wachten totdat we het mogen proeven! Jullie ook?