Dit herkent iedereen met wallen

Lifestyle door Sascha

Echt eerlijk is het niet: de ene heeft een stuk meer last van wallen dan de ander. Áls je inderdaad gezegd bent met twee flinke springkussens of blauwe vegen onder je ogen, herken je jezelf vast in onderstaande punten. 

 

 

 

 
Zoekgeschiedenis
Het begint al bij de maandagmorgen. Jij staat weer eens op met een flinke dosis wallen, begeeft je naar je werk en het eerste wat je daar achter je laptop gaat doen is Googlen op ‘tips tegen wallen’. Iedere week weer begin je vol goede moed met de zoektocht naar hét windermiddel tegen die vervelende, blauwe dingen onder je ogen.
 
Moe?
En dan de standaard vraag of je moe bent: “Goh, slecht geslapen vannacht?”. Hmpffff… Zo'n vraag helpt niet echt. Je moet al dealen met die stomme wallen onder je ogen, dat is al erg genoeg! Soms gooien ze het ook weleens op de vraag of jij misschien ietsje te diep in het glaasje hebt gekeken.
 
Vriezer
Jouw vriezer ziet eruit als een vriezer van een rasecht wallen-persoon: namelijk met een inhoud vol met lepeltjes en kompressen. Iedere ochtend sta je een half uur eerder op om languitgestrekt op de bank koude lepeltjes en ijskoude kompressen onder je ogen te deppen. En dan maar hopen dat het werkt…
 
Koelkast
Om dat nog maar niet te spreken over je koelkast… Die ligt namelijk vol met komkommers. En die zijn zeker niet bedoeld voor een lekkere, gezonde salade. Nee, die zijn alleen maar bedoeld om in plakjes te snijden en onder jouw ogen te leggen in de hoop dat die zakjes onder je ogen langzaam weggetrokken zijn voordat jij de deur uit moet.

 
Gaat het wel?
Nog zo’n vraag die iedereen die last heeft van flinke wallen naar het hoofd geslingerd krijgt: “Zeg, gaat het wel?”. Ja! Het gaat super goed! Beter dan ooit zelfs! Dit is een van de grootste issues die iedereen herkent die te kampen heeft met die vervelende walletjes.
 
Concealer
En precies daar, na bovenstaande vraag, begint de zoektocht naar dé perfecte concealer die voor eens en voor altijd jouw walletjes doet bedekken. Dat scheelt een hele hoop vragen, gedoe en gezeur.
 
Even testen
Dit is waarschijnlijk ook heel herkenbaar voor de dames onder ons die last hebben van wallen: je vingers onder je ogen houden om te kijken hoe je eruit zou zien zónder een partij wallen waar je u tegen zegt…
 
Blush
Die peperdure blush is jouw redder in nood. Want poeder jij deze op je wangen, dan krijg je uiteindelijk toch nog een beetje die gezonde uitstraling op je gezicht. Met mooie roze appelwangetjes krijg je net iets minder de vraag te horen of je moe bent.