Carrière Mentors steunt jouw zoektocht naar een baan

Werk & studie door Redactie Ze.nl


Wanneer het op de zoektocht naar een baan aankomt, kunnen we wel een duwtje in de juiste richting gebruiken. De banen liggen niet voor het oprapen en tig mensen solliciteren voor dezelfde functie. Hoe val je dan een beetje op?
 
Je deed keihard je best op school en nu je eindelijk dat felbegeerde papiertje hebt, wil je natuurlijk het liefst aan de slag op je vakgebied. Maar ja, waar willen ze je aannemen? Een baan vinden is moeilijk. De waardevolle tip die wij je willen meegeven? Aankloppen bij Carrière Mentors! 

Carrière maken met carrièrementors.nl 
Het klinkt natuurlijk heel fancy, Carrière Mentors, maar ze kunnen je echt een duwtje in de juiste richting geven wat betreft het vinden van een baan. Carrière Mentors is door de Nationale Vacaturebank opgericht, het is een platform dat werkzoekenden helpt met het vinden van een baan. Je wordt geadviseerd door mensen die in verschillende sectoren werken en beschikken over allerlei verschillende soorten vaardigheden. Via de chat heb je persoonlijk contact met de mentoren. 
 

 
Een van die mentoren is Femke Smit. Zij is Intensive care verpleegkundige en adviseert mensen op vrijwillige basis op Carrierementors.nl. Femke vertelt dat ze ervan overtuigd is dat er geen beter advies bestaat dan advies van een ervaringsdeskundige. “Een advies kan soms net het duwtje geven in de richting of kan inspireren waardoor je op nieuwe ideeën of inzichten kan komen over loopbaan, presentatie of visie.” 
 
Een tip die Femke je graag mee wil geven: “Ik denk dat je je moet onderscheiden door ergens een expertise in op te bouwen.” Op Carrièrementors.nl heb je te maken met meer dan 20 ervaren adviseurs. Op de website kun je meteen zien wie van hen online is zodat je weet bij wie je meteen advies in kunt winnen. Je kunt persoonlijk advies krijgen op het gebied van onder andere het laten opvallen van je cv, ontdekken waar je goed in bent en het aanpassen van je online imago. De mentors doen dit vrijwillig om werkzoekenden te helpen in de zoektocht naar een baan. Deze service is op werkdagen van 9.00 tot 21.00 beschikbaar. 

Neem snel een kijkje op carrierementors.nl