Waarom paardenmeisjes ultiem datemateriaal zijn

Single & daten door Sabine
Iedereen kent er wel een. Wellicht ben of was jij er zelf een: een paardenmeisje. Dan weet jij natuurlijk als geen ander waarom een man jou zou moeten daten. Dus daarom, mannen, speciaal voor jullie: zes redenenen om een paardenmeisje binnen te hengelen. 

 
Zorgzaam
In de zorg voor een paard gaat veel tijd zitten. Het is immers niet alleen het paardrijden waar paardenmeisjes omgeven, maar ook om het paard zelf. Een stal uitmesten, manen kammen en invlechten en naar de dierenarts voor een check-up. Paardenmeisjes zijn erg zorgzaam en lief. Je weet dus hoeveel liefde en zorgzaamheid je van haar kunt verwachten als jullie een setje zouden vormen.  
 
Loyaal 
Zoals we al zeiden geven paardenmeisjes veel om hun paard en moeten ze veel uurtjes in het lieve beestje steken. Als ze iets leukers kan doen dan de stal uitmesten, zal ze er toch 'nee' tegen moeten zeggen, want die stal maakt zichzelf niet schoon. Ze is haar paard trouw en dit laat maar zien hoe zo’n loyaal karakter ze heeft.
 
Sterke benen 
Paardrijden is daadwerkelijk een sport en het is niet ‘alleen maar wat op dat beest zitten’. Je ontwikkelt flinke been en dij-spieren. En door die sterke dijen weet ze niet alleen als de beste een paard te berijden, if you know what we mean… 
 
Weinig concurrentie op de loer 
Sommige mannen zijn iets jaloerser aangelegd dan anderen. Zo lang het niet een gevalletje ‘ik gun mijn vriendin geen mannelijke aandacht’ wordt, vinden we het soms best schattig. Maar in het paardenwereldje zou de vriend van een amazone zich niet zo veel zorgen moeten maken, natuurlijk zijn er ruiters te vinden, maar het zijn vooral dames die zich in dit wereld begeven. 

 
Vrije tijd 
We kunnen allemaal weleens wat me time gebruiken. Het is fijn om dingen samen te doen, maar af en toe moet je jezelf gewoon even terug trekken. Je hoeft als vent niet bang te zijn een ruzie te ontketenen wanneer je aangeeft even een middagje met je kameraden te willen spenderen. Zij heeft namelijk een rijsessie ingepland waar ze ook de hele middag mee zoet is. 
 
Passievol
Het is fijn om passie te hebben ergens voor. Dat is toch veel interessanter dan iemand die ‘alles wel leuk vindt’. Of een meisje dat ‘alles wel goed vindt’. Een passie hebben staat iemand fantastisch. En als ze zo’n passie kan voelen voor de rijsport en haar paard, kan ze zeker ook zo’n passievolle relatie met een man hebben.