Leuk babynieuws! Maxim Froger en vriendin verwachten eerste kindje

Media door Alyssa

Maxim Froger en zijn vriendin Ruby van Wanrooij delen geweldig nieuws: er is een baby op komst! Het stel deelt hun blijde verwachting met de wereld door middel van een hartverwarmende video op Instagram.

Eerste echo

Maxim en Ruby, die ook te zien zijn in de realityserie De Frogers: Happy Campers, onthullen het grote nieuws door de eerste echo foto's te delen. Bovendien krijgen we ook al meteen een glimp te zien van Ruby's groeiende babybuik. "Samen creëren we een mini-versie van onszelf", schrijven de kersverse ouders bij de beelden.

Dolblije René en Natasja Froger

Natuurlijk zijn René en Natasja Froger dolblij dat de familie opnieuw wordt uitgebreid. "Ja, we worden opnieuw oma en opa! We zijn zo ontzettend blij voor Ruby en Maxim. De nieuwe aanwinst is nu al zo welkom in de familie", schrijft Natasja enthousiast in de comments.

De tekst gaat verder onder de Instagram-post.

Meer op Instagram

Grote Froger-familie

Met de komst van de nieuwe spruit wordt de Froger-familie weer een stukje gezelliger. René heeft uit zijn eerste huwelijk dochter Natascha en zoon Danny gekregen. Met zijn grote liefde Natasja kreeg hij vervolgens nog twee zoons: Didier en Maxim. Natascha en haar man Matthijs zijn al ouders van twee schattige dochters. Danny en Ann Dominique hebben samen twee meiden, die luisteren naar de namen Fallon en Scottie. Didier en Sammy zijn al ongeveer twee jaar stapelverliefd, maar hebben nog geen kleintjes rondlopen. En hoewel Maxim en Ruby nog maar kort samen zijn, komt er binnenkort dus een klein Frogertje bij. Wanneer het kleine wondertje is uitgerekend, houden ze nog even geheim.

Lees ook: Babynieuws! Winter vol Liefde-koppel Amy Rose en Saul in verwachting van eerste kindje