Er zit een restaurant met ABBA-thema in Londen (en daar wil je heen)

Lifestyle door Elsemieke

Als je ons ergens voor wakker kunt maken, dan is het wel voor lekker eten. En als we dat kunnen doen met een paar fijne muzieknummers in de oren, dan heb je ons helemaal. We sprongen dan ook een gat in de lucht toen we lazen dat er in Londen een restaurant is waar je tijdens het eten voorzien bent van muziek van ABBA. 

Er zit een restaurant met ABBA-thema in Londen 

Tijdens de première van hun ABBA Voyage-concert in het Queen Elizabeth Olympic Park in Londen verschenen voor het eerst in 36 jaar de ABBA leden weer op de rode loper. Bjorn Ulvaeus, Anni-Frid Lyngstad, Benny Andersson en Agnetha Faltskog, oftewel: ABBA. Behoorde je echter niet tot de gelukkigen die een kaartje konden scoren, dan hebben we goed nieuws voor je. In Londen zit namelijk een heus restaurant met ABBA-thema! Oefen alvast maar met je "thank you for the music" zangskills. In London's O2 Arena vind je Mamma Mia! The Party: een ervaring gebaseerd op ABBA. Yes: je kan hier meezingen met de ABBA-nummers. Living the dream, right?

Waar zit dat?

Het idee van het restaurant is ontstaan bij een van de originele bandleden, namelijk Bjorn Ulvaeus. Hij beloofde een "immersive theatrical dining experience" en als we de beelden zien, geloven we dat wel! Als je hier gaat eten kom je terecht in een traditionele taverna en smul je van de Mediteraanse keuken. En dat allemaal terwijl je kijkt van een live-show vol met ABBA-classics. Benieuwd geworden naar waar je dit ABBA-pareltje kunt vinden? Hier vind je de website.