Spannend verhaal: Lees me

Intieme verhalen door Elsemieke

Confession: erotische verhalen vinden wij om te smullen. Genieten mannen vaak meer van pornografische filmpjes, wij vrouwen genieten liever van prikkelende sexy stories. Kun jij je ook helemaal verliezen in erotische verhalen? Dan is onze serie erotische verhalen van Rouze wel wat voor jou.

Sappig, uitdagend, spannend en soms een beetje kinky... erotische verhalen lezen of luisteren is heerlijk. Om een momentje tot jezelf te komen, of om lekker samen met je partner te genieten. Rouze is een platform met erotische audio- en leesverhalen. Rouze prikkelt je fantasie en neemt je zo voor even mee naar een andere wereld. Vind meer dan 150 opwindende verhalen op www.rouze.me.

Spannend verhaal: Lees me

Het is iets voor half 9 als ik de deur van mijn boekwinkel opentrek. De bel die aan de bovenkant bevestigd is, rinkelt me vrolijk tegemoet. Alsof die wil zeggen: goedemorgen Sabi, wat fijn dat je er weer bent. Mijn openingsritueel kan me niet lang genoeg duren. Muziekje aan, koffie zetten, de binnengekomen leveringen checken. Sinds ik samen met mijn zus de boekwinkel heb overgenomen van onze oom is mijn droom uitgekomen. De winkel ligt in een gezellig straatje met oude bomen en loopt, ondanks alle online concurrentie, heel goed.

Tuurlijk, het is hard werken, begrijp me niet verkeerd, en voor het geld hoef je dit ook niet te doen, maar de hele dag praten over boeken, mensen adviseren over reisverhalen, kinderen wijzen op die mooie Arabische sprookjes, ik krijg er geen genoeg van. En dat voelen onze klanten blijkbaar ook. Ik bekijk de gister afgeleverde lading van mijn favoriete uitgeverij. De nieuwste roman van een goede jonge schrijfster inspecteer ik aandachtig en zet ik voorzichtig op een van de houten planken. Op ooghoogte. Dat verdient ze.

Dan zie ik de brief liggen die ik nog moet posten. De brief waarin ik bezwaar maak tegen alle recente ontwikkelingen in onze straat. ‘Goedemorgen?’ Een prettige mannenstem klinkt vanuit de winkel. ‘Sorry, we zijn nog niet open!’ roep ik zo stellig mogelijk. Blijkbaar niet stellig genoeg want gelijk erna roept hij: ’Excuses. Ik zag je staan van buiten en wilde…’ Ik kap de man af, geen tijd en geen zin in te vroege klanten vandaag. ‘Kun je om 10 uur terugkomen?’ ‘Dat zou ik wel willen, maar dat gaat helaas niet,’ roept hij weer terug. Ik zucht en loop van achteruit de winkel naar voren toe totdat ik oog in oog sta met…. de duivel. Ja sorry hoor, ik kan hem gewoon niet anders omschrijven.

Het is die klootzak van een projectontwikkelaar die al maanden probeert om ons mooie oude stadspandje over te kopen. Oh, dat was ik even vergeten te vertellen, wij – mijn zus en ik – hebben het hele pand van onze oom overgenomen, inclusief bewoners. Meneer en mevrouw van Duiven, die er al 30 jaar wonen. Excentrieke Fredje, met zijn twee poedels die zijn mini-etage tot een wit kitschpaleisje heeft omgetoverd. En Hannah en Dave, die over twee maanden hun eerste kindje verwachten. ‘Oh… Jij bent het. Jij hoeft niet terug te komen. Niet om 10 uur. Nooit niet.’ De man kijkt me geamuseerd aan, wat me nog pissiger maakt. ‘Oeh, nou. Je bent mooi als je boos bent, maar behandel jij al je klanten zo? Lijkt me niet goed voor de zaak.’ Hij kijkt naar me met een schuine grijns. Bah, wat is die man knap.

Zijn zwarte haren vallen in een lichte slag naar beneden. Hij is lang. Nonchalant staat hij met zijn hand in de zak van zijn keurig gesteven broek. Zal vast heel duur geweest zijn. Aansteller. ‘Waar bemoei je je mee? En.. hoezo klant? Je komt hier niet om een boek te kopen lijkt me. Je wilt me er vast weer van overtuigen dit pand te verkopen? Oude, arme bewoners eruit, rijke nieuwe bewoners erin. No thank you.’ ‘Ho ho, dat is wel heel kort door de bocht, Sabi.’ Even ben ik van mijn apropos. ‘Hoezo weet jij eigenlijk hoe ik heet?’ ‘Nou, je hebt jezelf keurig voorgesteld tijdens de bewonersvergadering vorige maand. Net als ik trouwens.’

Ik haal mijn schouders op. ‘Sorry, geen indruk gemaakt blijkbaar want heb echt geen idee hoe jij heet.’ Natuurlijk weet ik zijn naam nog, maar dat hoeft hij niet te weten. Arrogante kwal. Fuck zeg, wat is die man irritant lekker. Zijn volle lippen krullen zich weer in een brutale grijns, net als de vorige keer. Hij heeft een baardje van een paar dagen, een bijzonder contrast met zijn verder strakke outfit… Dat had hij de vorige keer niet. Hoewel ik hem toen ook al aantrekkelijk vond. Vreselijk… maar aantrekkelijk… Nee, nee, nee. Hij probeert jou en alle lieve bewoners van de Maliestraat 45 uit het gebouw te krijgen. Blijf jezelf de baas Saab. Blijf hém de baas. ‘Adam. Adam Lucassen.’

Langzaam zet Adam een paar passen mijn richting op. Hij neemt me met zijn grijsblauwe ogen in zich op. Hij zuigt me naar binnen. ‘Wist je trouwens dat ik een enorme lezer ben? Ik hou van boeken, de bladzijden door je vingers voelen, de geur….’ Jezus deze man maakt zelfs boeken opwindend…. Stop! Hou je kop erbij Sabi kom op. Ik kijk weg en mompel ‘leuk voor je.’ Mijn sarcasme laat hem blijkbaar onberoerd want Adam vervolgt gewoon zijn verhaal. ‘Ik heb mijn laatste boek van Colson Whitehead net uit en ben op zoek naar iets nieuws. Kun je me iets aanraden? Want daar kom ik voor. Voor een boek.’ ‘

Jij komt hier om een boek te kopen? Niet om ons pand, ons leven, te kopen?’ ‘Vandaag niet,’ lacht hij veel te sexy naar me. En voordat ik het weet staat hij nog dichter bij me. Ik voel dat mijn ademhaling zich versnelt. Mijn mond wordt een beetje droog en ik moet iets wegslikken. OK. Dan kan hij het krijgen ook. ‘Kom maar mee. Zolang ik iets aan je kan verdienen, vind ik het goed.’ Als we voor de afdeling van internationale romans staan, speur ik even tussen alle werken die er staan. Ik laat mijn vingers langzaam over de ruggen van de boeken glijden. Achter me voel ik de warmte van Adams grote, gespierde lijf. ’Hier, deze. Perfect voor jou.’ Ik stop bij de W van Wollitzer en grijp het boek Female Persuasion uit de kast. Een feministisch werk waar Adam, één bonk testosteron, nog wel eens een flinke kluif aan zou kunnen hebben. Hahaa.

Even laat ik me verleiden zelf door de pagina’s te gaan. Van dit boek heb ik echt genoten. Ik draai me resoluut om en hou het omhoog. ‘Female Persuasion? Serieus? Die heb ik allang gelezen natuurlijk.’ Even brengt hij me van mijn stuk, maar dan zie ik zijn grote grijns en begrijp dat hij met me speelt. Ik duw het boek resoluut in zijn grote handen. ‘Yeah right. Lees nou maar, dan spreken we elkaar daarna wel weer.’ ‘Maar ehm, vrouwelijke overtuiging? Bestaat dat?’ ‘Tjeezus. Wat een cliché ben jij,’ bijt ik van me af. Adam kijkt me brutaal aan. Hij doet een stap mijn richting op om het boek van mij te pakken. Heel even raken onze handen elkaar, er gaat een schokje door mijn lichaam. Probeert hij nou wat? Ineens krijg ik een insane idee.

Voordat hij verder nog iets kan zeggen pak ik zijn hand vast en leid hem mee… naar achteren. Adam Adam Adam, ik zal je eens laten zien wat vrouwelijke overtuigingskracht is. Als we in mijn kantoor zijn aangekomen en ik me omdraai wijs ik hem naar de groene velours stoel. ‘Zitten!’ Als hij eenmaal zit zie ik door zijn broek heen dat hij een enorme erectie heeft. Ik hoop dat hij een lekkere dikke pik heeft. Langzaam loop ik naar hem toe. Ik doe alvast een knoopje open van het bloesje dat ik aanheb. Mijn grote borsten deinen op en neer. Met iedere stap valt het bloesje verder open. ‘Jezus Sabi, weet je hoe vaak ik de afgelopen weken over jou heb gefantaseerd. Wat ben jij mooi. En… die tieten. Wat een lekkere dikke tieten. Mag ik ze…’ Ik ga op hem zitten, met mijn bloesje open.

Hij legt zijn handen op mijn borsten en kijkt me begeerlijk aan. Zijn kin naar voren, klaar om zijn tong met de mijne te laten versmelten. Langzaam begint hij mijn romige borsten te kneden terwijl we zoenen. Hij klikt mijn zwarte bh aan de achterkant open, waardoor niet alleen mijn borsten, maar ook hij vrij spel heeft. Met zijn duimen wrijft hij over mijn tepels. Oh god, dit is zo goed. Dan begint hij mijn borsten te likken. Eerst voorzichtig en onderzoekend, daarna gulzig. ‘Ik wil je neuken Sabi. Ik móet je neuken. Kan aan niks anders denken sinds ik je zag. Je bent zo godvergeten geil.’ Adam trekt me nog steviger tegen zich aan.

Onze lichamen bewegen op het ritme van een trein die langzaam op gang komt. Zijn keiharde kruis stimuleert mijn stoutste gedachten en ik wrijf mijn kutje nog intenser tegen zijn kruis. ‘Shhhhtttt, ik wil eerst dat je me vingert.’ Ik ga staan en draai me om. Mijn bloesje en bh vallen op de grond en hij achter me staan. Nu voel ik weer hoe groot hij is. Ik tast naar zijn pik. De enorme bult is nog groter geworden. ‘Jezus wat ben jij heet,’ kreunt Adam. Hij buigt zich van achter over me heen en kust me in mijn nek. Zijn handen vinden van achter mijn borsten weer. Terwijl hij met één hand ze allebei probeert te omvatten, wat hem niet helemaal lukt, zoekt zijn linkerhand via mijn buik, z’n weg naar beneden. Langzaam opent hij de knoop van mijn spijkerbroek.

Hij brengt de hand dan terug naar mijn mond en ik zuig aan zijn vingers. Mijn kutje is al zo nat dat het eigenlijk niet hoeft, maar het gebaar alleen al is genoeg... Het beeld van zijn pik in mijn mond, krijg ik niet meer uit mijn hoofd. ‘Vinger me. Please. Ik hou het niet meer,’ zeg ik bijna smekend. ‘Hallo? Is daar iemand?’ Shit, door al ons gehijg heb ik de deurbel van de winkel niet gehoord. Net als ik gehaast mijn kleding recht wil trekken, roept Adam zonder blikken of blozen terug. ‘We zijn nog niet open. Pas om 10 uur!’ En terwijl hij dat zegt glijdt hij met 1 vinger in mijn strakke kutje en beweegt die op en neer. Dan doet hij er een tweede bij. Ergens in de verte hoor ik de winkelbel. We zijn weer alleen.

Met zijn vochtige hand beweegt hij over mijn clitoris. Hij weet precies waar hij moet zijn. Ik kreun. ‘Oh, ja, ohhh, dit is goed.’ Adam verhoogt de druk op mijn clitje. Dan laat hij zijn vingers weer even in en uit me glijden. Dan weer terug naar m’n knopje. Het gaat steeds harder en ik word steeds natter. Harder en natter. Harder en natter. Ik hou het niet meer. Vanuit mijn tenen voel ik mijn orgasme komen aanrollen. In mijn oor fluistert Adam me bemoedigend toe. ‘Kom lekker schatje, kom.’ En dan laat ik me helemaal gaan. Ik kom zo hard klaar dat ik sta te trillen op mijn benen. Mijn lichaam schokt nog na. Holy shit, ik ben een beetje duizelig in mijn hoofd. Mijn slipje is kletsnat. Ik draai me om en kijk naar Adam op. Zijn blik is zo hongerig als die van een wild dier.

Langzaam maak ik de knoopjes van zijn blauwe overhemd los. Een gladde, bruine huid verschijnt. De huid van een indiaan. Er is geen borsthaartje te bekennen. Ik kus zijn tepel en zuig er even kort op. Hij trekt zelf de mouwen over zijn armen en dan zie ik pas hoe gespierd hij is. Eigenlijk gespierder dan ik ooit heb gehad, maar op dit moment, in deze setting, precies wat ik wil. Ik duw hem naar achteren terug op de groene stoel. De stoel waarop ik deze zelfde Adam heb vervloekt. Hij heeft zijn enorme pik al bevrijd. Vervaarlijk kloppend, alsof hij ieder moment kan exploderen, ligt die op zijn buik. En tegen al mijn voornemens in, kan ik mezelf niet tegenhouden. Ik MOET zijn pik in mijn mond, nu. Het geil loopt langs mijn benen als ik op mijn knieën voor hem ga zitten en zijn benen uit elkaar druk. Wat een lekkere lul heeft deze man.

‘Ik ga jou pijpen. Heel hard pijpen,’ grom ik bijna dierlijk. ‘Jaaaa Sabi, please. Doe!’ Het klinkt net zo smekend als ik eventjes eerder. Maar nu ben ik in control. Teasend kijk ik hem aan, laat hem even spartelen in de twijfel of ik verder ga. En dan neem ik hem in mijn mond. Eerst diep in mijn keel en dan speel ik met alleen het topje. Ik teken cirkeltjes met mijn tong op zijn eikel en neem hem dan weer diep in mijn mond. Ik zuig. Speel met zijn ballen. Ga op en neer. Met mijn tong. Van onderaan de schacht naar boven. En dan neem ik hem weer helemaal in mijn mond. Ik maak hem helemaal gek, weet precies wat ik doe. ‘Jezus, dit hou ik niet lang vol.’ ‘Nee?’ tease ik. ‘Nee, schatje, fok wat zuig je me lekker. Je maakt me zo ongelooflijk geil.’

Plagend haal ik zijn harde pik uit mijn mond, trek hem kort af en geef hem een tongzoen. Hij zal zichzelf nu wel proeven. Ik ga voor hem staan en speel met mijn borsten. Ik lik aan mijn eigen tepel en kijk hem uitdagend aan. Hij kijkt geil toe, wachtend op de apotheose, maar ik leid zijn hand weer mijn slipje in en beweeg met mijn kutje op en neer langs zijn goddelijke vingers. ‘Weet je wat het is Adam. Soms kun je niet helemaal krijgen wat je wilt. Je kunt er een beetje van proeven. Maar daar moet je het dan mee doen.’ ‘Wat zeg je allemaal?’ Adam hijgt hard. Ik kreun met hem mee. ‘Ik bedoel, dat je moet accepteren dat niet alles te koop is. Niet alles een happy ending heeft.’ Hij beweegt met zijn vingers over mijn clit en ik kom weer. Veel sneller dan de eerste keer. Adam trekt afwachtend aan zijn harde pik, zijn ogen maar half open van de geilheid. Ik doe een stapje naar achteren. Adam kijkt me aan als een hondje, wachtend op zijn beloning.

Ik buig voorover en neem zijn pik weer in mijn mond. Dan stop ik. ‘Het zou zo mooi zijn als we allebei aan onze trekken komen. Maar zo werkt het gewoon niet.’ Hij kijkt me niet begrijpend aan. Zijn ogen nog steeds vol vuur, maar ergens schemert er ook wanhoop doorheen. Met mijn tong ga ik langs mijn lippen, terwijl ik Adam blijf aankijken. Dan pak ik mijn bloesje van de grond en sta op. ‘Tot volgende week Adam, bij de vergadering.’ Ik geef hem nog een laatste zoen en loop dan het kantoor uit. Die brief post zichzelf niet…

WETEN HOE DEZE SERIE AFLOOPT? GA NAAR ROUZE.ME EN LUISTER OOK DE ANDERE AFLEVERINGEN.