Spannend verhaal: Sanne in Italië

Intieme verhalen door Elsemieke

Confession: erotische verhalen vinden wij om te smullen. Genieten mannen vaak meer van pornografische filmpjes, wij vrouwen genieten liever van prikkelende sexy stories. Kun jij je ook helemaal verliezen in erotische verhalen? Dan is onze serie erotische verhalen van Rouze wel wat voor jou.

Sappig, uitdagend, spannend en soms een beetje kinky... erotische verhalen lezen of luisteren is heerlijk. Om een momentje tot jezelf te komen, of om lekker samen met je partner te genieten. Rouze is een platform met erotische audio- en leesverhalen. Rouze prikkelt je fantasie en neemt je zo voor even mee naar een andere wereld. Vind meer dan 150 opwindende verhalen op www.rouze.me.

Spannend verhaal: Sanne in Italië

Verdorie. Ik verlies mijn slipper op de betonnen trap die vol spinrag zit en waarop zelfs een halve sliert spaghetti ligt. Met mijn blote voet hengel ik net zolang tot ik de slipper met mijn tenen te pakken heb.Vanaf het sanitairgebouw kijk ik uit over het prachtige landschap vol cipressen en roodgekleurde aarde. Dit is Italië op zijn mooist, ook al is deze camping een flinke tegenvaller. Het zwembadmeubilair is versleten, de wasmachine defect en in het gras ligt verkleurd kinderspeelgoed. Was het wel een goede keuze om hier een paar dagen te blijven?

Om me heen schemert het. Alleen het bejaarde stel dat naast mijn tent staat met hun Kip-caravan, zit nog in hun klapstoeltjes. Ze vinden me zielig: een vrouw alleen op vakantie. Maar ik geniet juist van de warmte en het avontuur.

Met mijn propvolle toilettas stevig onder mijn arm geklemd, passeer ik in het sanitairgebouw een oude dame. Ze draagt een bloemenschort en doet de vaat.Ik groet haar en speur langs de rij douchecabines. De achterste is vrij.

Ik verlang naar warm water. Wil de dag van me afspoelen. Ik snuffel aan mijn arm. Het ruikt naar chloor uit het zwembad en een snufje zonnebrandmelk met kokosgeur. Ik duw de deur open.

‘Oh, sorry! Ik wist niet dat hier iemand was!’

‘Scuzi?’

Mijn mond zakt open. Deze hele vakantie zag ik alleen maar kale, dikke Italianen met héél veel rughaar en dikke buiken. Ineens staat deze hunk voor me. Sprak ik nu maar Italiaans.  Al was het maar de zin: wat doe je vanavond. Hij lacht naar me. Ik lach terug. Mijn hart zit in mijn keel.

‘Pardonnio. I want to take a shower. Like water, from the ceiling. Clean the body?’Ik beweeg met mijn handen over mijn lijf om aan te geven wat ik bedoel.

De Italiaanse hunk kijkt me lachend aan.‘Thanks for explaining, but I know what taking a shower is.’

Lekker bezig Sanne.

‘Oh sorry, sorry. My bad. Not a lot of people here speak English.’

‘Yes. I know. But I do. Pretty good actually.’

Hij zet een pas vooruit richting de wastafels. Nu pas zie ik zijn ontblote borst. O. Mijn. God. Wat is hij gespierd. En lekker bruin. Met de nadruk op lekker.Met een badhanddoek droogt hij zijn haren. Natte plukken schieten heen en weer. Hij ruikt naar een mengeling van zee en varens. Stiekem snuif ik de geur op. Hij kijkt opnieuw. In mijn buik voel ik vlinders fladderen. Het voelt zo heerlijk. Hij steekt zijn hand uit.

‘Hi, I am Emilio. Nice to meet you.’

‘Hi Emilio! I am Sanne.’

Zijn vingers raken de mijne. Ik voel een siddering door mijn lijf trekken. Ik houd mijn hoofd schuin.

‘Where are you from? Wait, let me guess… is it Sweden?’

‘Nope’

‘Germany maybe?’

‘Oh no sir… not Germany!’Ik glimlach.

‘Haha. OK last guess, and I am pretty sure this is the right one… Are you from the Netherlands?’

‘Yes, I am.’

‘Great! I really love it there. I’ve been to

Amsterdam a few times.’Zijn handdoekje lijkt wat naar beneden te zijn gezakt.

‘Let me guess… you went to the Red Light district?’

‘Haha. I was there for work, so no Red Light district for me. I normally don’t have to pay for my women…’

De oude dame die net nog stond af te wassen loopt het gras op, richting de tenten. Emilio en ik zijn helemaal alleen in het kleine gebouw. In de hoek knippert een tl-buis. We kijken elkaar net iets te lang aan. De flonkering in zijn ogen spreekt boekdelen. Hij vindt mij leuk. En ik hem.

‘Well, Sanne. It looks like we are all alone now.’

Hij knipoogt. Het heesje in zijn stem maakt me gek. Er klopt iets in mijn kruis. Verlangen. Als ik me er bewust van word, probeer ik niet naar beneden te kijken. In plaats daarvan staar ik naar Emilio. Ik kan het niet helpen, Mijn blik glijdt naar zijn kruis. Hij draagt een surfshort, twee touwtjes bungelen los, en boven het elastiek piept bij zijn navel een plukje haar naar buiten. Ik word een beetje draaierig.

Emilio is verreweg de meest sexy Italiaan die ik ooit zag. En nu staat hij voor me. Halfnaakt. Met een waasje warme damp over zich heen. Zijn glimlach zegt me genoeg. De erectie die in zijn short naar voren steekt begrijp ik ook precies.

Ik zet mijn toilettas in een nis, hang mijn handdoek op een haakje in een douchecabine en kijk Emilio plagend aan.

Langzaam til ik mijn armen op en trek mijn T-shirt uit.

‘I am a bit dirty. Maybe you can help me?’

Ik draai mijn Italiaanse god mijn rug toe en toon hem het gestrikte bandje van mijn bikini.

‘Naturalmente, signora.’

Ik wieg met mijn heupen. Voel zijn warme vingers op mijn billen. La dolce vita.

Door het raampje van de douchecabine zie ik dat de nacht is gevallen. Zijn vingers verkennen mijn lijf. Een drukkende warmte hangt om mijn lichaam en in het kleine gebouw. Of is het een andere soort temperatuurstijging?

Mijn blik dwaalt naar beneden en ik zie hoe de dunne stof van mijn zalmroze bikinitopje naar voren springt. Mijn tepels drukken tegen de voering. Het nylonkoordje op mijn rug is nu los en bungelt over mijn lijf. Daar zijn de warme vingers weer. Ze kneden mijn rug, masseren mijn ruggengraat van boven naar beneden. Roterende bewegingen over mijn onderrug. Naar mijn billen. Ik word gek.

‘I like what you are doing. Don’t stop!’

Ik hoor hem een beetje hijgen. ‘I like what I am doing too,’ zegt hij met een hese stem.

Zijn vingers zijn nu overal. Op mijn schouders. Over mijn billen. Tussen mijn dijen. Hij rijdt met zijn blote buik tegen mijn rug aan. Zacht borsthaar over mijn huid. Laat dit nog tien minuten doorgaan, en ik kom al klaar.

Dan duwt hij zijn onderlijf tegen me aan. Abrupt en dwingend. Ik ben verrast door de hardheid van zijn penis. Hij is overduidelijk klaar voor meer. Ik ook.

‘O my god… what a big surprise you have there.’

Ik draai mezelf naar hem toe, trek zijn surfshort met zachte rukjes omlaag. Zijn prachtige, trotse penis wipt fier overeind. Hij is groot. Lekker. Maatje perfect. Met een net wat roziger gekleurd topje. Zoiets moois zie je niet vaak. Ik buk en laat mijn lippen langzaam over zijn eikel glijden.

Gehurkt zit ik voor Emilio met mijn bikinibroekje nog aan. Mijn Italiaanse zonnegod met de meest verrukkelijke lul die ik ooit zag en proefde. Ik cirkel met mijn tong over de gladde top. Proef zelfs een druppel voorvocht. Tussen mijn benen klopt het. Ik weet zeker dat er bij mij nu ook heel wat te proeven valt.

‘Come here, gorgeous.’

Hij trekt me overeind. Met de rug van mijn hand veeg ik mijn mond af. Ik wil meer! Voor ik weer kan bukken, trekt mijn Italiaanse beachboy zich dicht naar me toe en stapt samen met mij onder de warme kraan. Water druipt over ons heen. Mijn bikinibroekje verkleurt naar donkerroze.

‘Now it’s my turn.’

Hij bukt zich, leunt op één knie in een plas douchewater en streelt dan met zijn hand tussen mijn dijen. Ik sta op knappen.

Ik sluit mijn ogen als zijn wijsvinger langs het kruis van mijn broekje scheert, steeds hoger.Ik voel zijn warme vingertoppen over mijn schaamlippen. Hij maakt zachte rondjes in mij. Uit de toilettas op de vensterbank trek ik razendsnel een condoom en duw die in zijn handpalm.

Zijn vinger kruipt steeds hoger. Het topje duwt nu voorzichtig mijn schaamlippen uit elkaar. Zijn warme vinger verkent zachtjes de omgeving en glijdt bij me naar binnen. Oh. Heaven.

‘You naughty girl! You are so very wet… I am so glad I met you.’Hij gromt meer dan dat hij praat.

‘Don’t stop. Ga door. Oh, ik bedoel... Go on. Fingerfuck me. Do it.’

Al die tijd keek hij me aan met zijn waanzinnige bruine ogen, maar nu drukt hij zijn gezicht tegen mijn schaambot. Zijn haar wordt opnieuw nat. Het kleurt donker en valt in natte sliertjes voorover. Ik voel iets warms tegen mijn schaamlippen.

Het is het puntje van zijn tong. Oh god. Hij duwt zijn tong nu helemaal in me. Ik geloof dat ik sterretjes zie. Ik beweeg mijn hoofd naar achteren zodat mijn natte haar over mijn schouders valt.

‘Holy shit.’

‘You like this?’

‘Yes. Yes, I do.’

Zijn stem klinkt zo sexy maar vervaagt doordat hij nog steeds op zijn knieën zit en door het spetteren van het water. Ik leun met een hand tegen de trespa douchewand om steun te zoeken.

Ineens voel ik hoe het strikje van mijn bikinibroekje wordt losgetrokken. Het valt met een plofje op de tegels.

Emilio komt nu overeind en duwt me tegen de betegelde achterwand. Uit de douchekop komen kleine straaltjes. Ik lik ze op. Van Emilio’s arm, van zijn borst, zijn schouders, zijn kin. Het lijkt wel of ik mezelf niet meer onder controle heb.

‘I am going to fuck you now.’

Met een ruwe beweging drukt hij me nog steviger tegen de tegels. Het voelt koel op mijn platgedrukte billen. Ik spreid mijn benen. Ik hou het niet meer. Ik wil dat hij me neukt. Nu. Ik lik mijn lippen. Wijs verlekkerd naar het condoom.

‘Do it. Do it now. Fuck me.’

Hij neemt zijn lul in zijn handen, trekt de voorhuid iets verder naar achteren en schuift het condoom eromheen. Ik duw mijn voeten verder uit elkaar. Stop mijn wijsvinger in mijn mond en trek die dan zacht naar beneden, over mijn kin, over mijn hals, tussen mijn borsten door, steeds lager naar mijn navel.

Hij zet een stap vooruit. Ik voel zijn ademhaling in mijn hals. En dan ineens… Zit hij in me.

Oh.

Mijn.

God.

Hij beweegt precies goed. Langzame halen. Diep. Zijn heupen wippen telkens iets mee omhoog. Steeds dieper. Steeds geiler.

‘You like this?’

‘O yes! Yes! Yes! Don’t stop.’ Ik zeg het zachtkreunend.

‘You want more?’

Hij trekt aan mijn haar waardoor mijn hoofd naar achteren komt en zacht tegen de tegels bonkt. Hij zoent mijn nek en dan mijn borsten. Ik val bijna flauw van genot.

‘I love your big white ass.’

Ik wil komen. En toch weer niet. Maar lang houd ik het niet meer vol. Ik duw mijn heupen steeds ritmischer en sneller naar voren zodat ik het tempo kan bepalen. Ik knijp in zijn billen, trek zijn onderlijf met kracht naar me toe.

Dit wil ik.

Méér.

Steeds sneller.

Ik hoor het kletsen van onze botsende lijven. De warme druppels die op mijn huid vallen. De geur van shampoo die hier in dit douchehokje hangt, vermengd met het zilt uit mijn vagina. Sekslucht.

Ik hou het niet meer. Langzaam wellen de golvende bewegingen in mijn onderlijf aan tot orkaankracht.Ik ga komen. Ik voel het.

Zo zalig. Zo warm. Even voel ik niets meer, mijn kuiten trillen, mijn ogen draaien weg in hun kassen. Ik trek zijn billen naar me toe, klem hem vast tegen mijn geschoren schaamstreek. Ik voel hoe ik klop. In mijn hoofd buldert het.

‘I am coming baby. You want it?’

Ik kan niet anders dan langzaam kreunen.

Samen staan we een minuut tegen elkaar gedrukt. Ik voel hoe zijn penis langzaam uit me glijdt, probeer nog even te knijpen om hem in me te houden, maar de zwaartekracht wint het vandaag.

‘Thank you, Sanne. That was amazing.’

Hij knoopt het condoom dicht, gooit het in het plastic pedaalemmertje in de hoek, en kust me dan met zijn warme lippen in mijn nek en hals.

‘Thank you, Mister Stallion. You want to take another shower with me?’

Hij knikt. Ik trek de fles doucheschuim uit mijn toilettas. Ik spuit een bolletje schuim in mijn hand en smeer het over zijn lichaam. Wat kijkt hij sexy met zijn natte haar.

Hij geeft me een lange tongzoen en zeept dan mijn lichaam in.

‘Welcome to Italy. Tell me, Sanne. What are you doing tomorrow?’

Ik glimlach en in gedachten zie ik mezelf al op het hobbelende luchtbed in mijn tent. Emilio ligt naast me. Wat zeg ik, op me. In me. Ik glimlach en druk een kus op zijn volle lippen.

Dit wordt een heel mooie vakantie.

 

WETEN HOE DEZE SERIE AFLOOPT? GA NAAR ROUZE.ME EN LUISTER OOK DE ANDERE AFLEVERINGEN.