Sterrenbeeld vissen: de goede en slechte eigenschappen - Ze.nl

Horoscoop door Suzanna


Het sterrenbeeld Vissen is het twaalfde teken van de dierenriem en staat onder invloed van planeet Neptunus met het element Water. Als je onder het sterrenbeeld Vissen bent geboren dan ben je van nature aardig, liefdevol en sympathiek.

Een Vissen heeft een sterke intuïtie en daardoor een grote interesse voor het paranormale en mysterie. Ze is zachtaardig en sensitief. Daardoor voelt ze snel aan wat er bij anderen speelt. Vissen is wars van conflicten, is vaak meegaand en kan niet echt boos worden.

Vissen heeft een uitstekend geheugen. Dit sterrenbeeld is nieuwsgierig en heeft interesse in de wereld om haar heen. Het is een volgzaam persoon en gelooft dat alles wat je overkomt eigenlijk al van te voren bepaald is. Ze accepteert daarom sneller dan andere sterrenbeelden de dingen die gebeuren.

Wanneer heb je het sterrenbeeld Vissen?

Je bent Vissen als je geboren bent tussen 22 februari en 21 maart.

Eigenschappen van een persoon met het sterrenbeeld Vissen

Vissen is een goede luisteraar. Je kan altijd met je problemen bij haar aankloppen. Een Vissen wordt daarom ook het meest empathische sterrenbeeld van de dierenriem genoemd. Ze ziet ook altijd het positieve van alle situaties in.

Verder is een Vissen totaal niet materialistisch en deelt ze graag dingen. Wel vindt ze het belangrijk om te presteren. Het werk van dit sterrenbeeld is vaak en creatief beroep, zoals de kunst, ontwerp of reclame.

Doordat het een waterteken is, is het ook een veranderlijk teken. Een Vissen past zich snel aan, maar kan daardoor ook wel eens overbelast raken. Ze leeft vanuit een onderbuikgevoel, dus op intuïtie, en kiest het liefst mensen om haar heen die veilig aanvoelen.

Positieve eigenschappen van een Vissen

De Vissen beschikt over veel fantasie en heeft daardoor originele ideeën die vaak out of the box zijn. Door hun empathie denken ze altijd eerst aan de anderen en zetten zichzelf vaak op de tweede plek. Dat doen ze echt alleen maar uit liefde.

Vissen is heel attent. Ze zal nooit je verjaardag vergeten of andere mijlpalen in je leven. Ze geeft je het gevoel dat je belangrijk bent. Door haar grote inlevingsvermogen stelt ze andere mensen gauw op het gemak.

Dit sterrenbeeld zal niet snel kwaad worden of schreeuwen. Ze heeft haar emoties onder controle.

 Negatieve eigenschappen van een Vissen

De Vissen kan best klagen en een beetje zelfmedelijden hebben. Wanneer dingen niet zo gaan als ze wil, heeft ze een nogal pessimistische kijk op dingen. Ook kan ze heel lastig beslissingen nemen. Hoewel ze heel attent is, heeft ze er een handje van om afspraken niet na te komen en kan ze zomaar een afspraak op het laatste moment afzeggen. Ze laat zich ook nog wel eens overrompelen door andermans mening. Daardoor is ze beïnvloedbaar.

De Vissen is heel actief als ze dingen echt leuk vindt, maar vindt ze het niks dan is ze ook niet te porren om er aan mee te doen. Ze kan zich nog wel eens laten meeslepen in een fantasiewereld, die niet realistisch is.

Vissen en de liefde

Vissen is in de liefde zeer romantisch en warmbloedig. Ze is erg huiselijk en stelt zich zelden egoïstisch op naar haar partner. De Vissen staat bekend om haar zachtheid en sensualiteit binnen een relatie. Ze houdt van goede gesprekken. Dit sterrenbeeld zoekt vaak een partner die haar beschermd en de leiding neemt. Door haar intuïtie laat ze zich niet makkelijk voor de gek houden.

Vissen kan ook verliefd worden op een niet bereikbare persoon. Doordat ze veel tegenstrijdigheden heeft, kan de relatie soms wel op en neer gaan. Ze blijft altijd een beetje ongrijpbaar en wil ook graag regelmatig alleen zijn om dingen te verwerken. De Vissen uit haar liefde met haar gevoel en ze is erg sfeergevoelig. In relaties is ze erg op anderen gericht.

Goede eigenschappen Vissen

  •  Toegewijd
  •  Empathisch
  •  Betrouwbaar
  •  Liefdevol
  •  Fantasierijk

Minder goede eigenschappen Vissen

  • Makkelijk beïnvloedbaar
  • Gevoelig voor verslavingen
  • Zelfmedelijden
  • Weinig ruggengraat
  • Met alle winden meewaaien

Meer weten over de andere sterrenbeelden? Bekijk hier het overzicht van alle sterrenbeelden.

Relevante Artikelen

Niets gevonden om hier te tonen.