Sterrenbeeld tweelingen: alle goede en slechte eigenschappen - Ze.nl

Horoscoop door Suzanna


Als Tweelingen sta je onder invloed van Mercurius met het element lucht. Tweelingen staan synoniem voor communicatie. Ze zijn dol op praten en houden van goede gesprekken. Qua gedachten zijn Tweelingen een spring in het veld. Ze hebben vaak hun hoofd vol met oneindig veel ideeën, maar vervelen zich ook snel als de interesse afneemt.

Tweelingen zijn ambivalent en hebben een duale kwaliteit. Het is soms wel een beetje jantje lacht, jantje huilt. De emoties fluctueren enorm. Een persoon met het sterrenbeeld Tweelingen heeft er een handje van in gesprekken van hak op tak te gaan en verliest daardoor wel eens de rode draad. Ze heeft een honger naar kennis, wil alles weten en vooral waarom iets gaat zoals het gaat. Ze is creatief en dol op nieuwe dingen leren.
 

Wanneer heb je het sterrenbeeld Tweelingen?

Je hebt het sterrenbeeld Tweelingen als je tussen 21 mei en 21 juni geboren bent.

Eigenschappen van een persoon met het sterrenbeeld Tweelingen

Tweelingen zijn rusteloos en het liefst met meerdere zaken tegelijk bezig. Soms komt ze daardoor wat chaotisch over. De zucht naar verandering, besluiteloosheid, maar ook de soms wat omslachtige gedachtegang maken het voor de Tweelingen zelf ook wel eens lastig.

Tweelingen zijn enorm nieuwsgierig en willen alles weten wat er speelt. Alles wat nieuw, hot & happening is, daar wil ze bij zijn. Daardoor kan ze nog wel eens vluchtig overkomen.

Tweelingen past zich snel aan en kan als creatieve geest op allerlei vakgebieden aan de slag. Hier geldt dus niet ‘’schoenmaker hou je bij je leest”, want Tweelingen beschikken over meerdere talenten en doen dan ook meerdere dingen tegelijk. Een creatief beroep of een baan in de media past bij uitstek bij dit sterrenbeeld.

De kenmerken zijn verder intelligent, humoristisch en rationeel denkend. Soms ook wel wat nerveus.

Positieve eigenschappen van een Tweelingen

Tweelingen is sociaal ingesteld en vindt het leuk om mensen te ontmoeten. Ze is openhartig, maar ook nieuwsgierig naar de mening van anderen. Ze staat ook open voor andere standpunten, want ze is ruimdenkend. Dit sterrenbeeld is vooral ook onafhankelijk en vrijheid is heel belangrijk. Ze heeft vrijheid in haar werk en mind nodig en wil niet vastgezet worden, door wie dan ook. Tweelingen heeft veel humor en houdt van grapjes maken, maar ook om grapjes lachen. Haar charme kunnen maar weinig mensen weerstaan.

Negatieve eigenschappen van een Tweelingen

Tweelingen verveelt zich snel en dat laat ze ook blijken. Dat valt niet altijd in goede aarde bij anderen. Ook is ze heel wispelturig en besluiteloos, dus je weet niet altijd waar je aan toe bent. Verder is ze ook niet dol op huishoudelijke klusjes, maar in de chaos weet ze precies waar alles ligt. Als ze iets niet wil, zal ze een smoesje verzinnen om het niet te doen. Verder is ze ook absoluut niet knuffelig. Ook concentratie is niet het sterkste punt van dit sterrenbeeld. Ze is dus snel afgeleid en soms lijkt het dus of ze niet naar je luistert.

Tweelingen en de liefde

Het tegenstrijdige van een Tweelingen die erg op haar vrijheid is gesteld en snel verveeld is, is dat ze wel een veilig thuis en stabiele relatie zoekt. Een partner die naar haar luistert en de passie stimuleert. Tweelingen is gevoelig en heeft ook alles door, ofwel een radar voor als er iets in de relatie speelt. Dit sterrenbeeld wordt graag vermaakt in de relatie en houdt ervan om verrast te worden.

Goede eigenschappen Tweelingen

  • Sociaal
  • Intelligent
  • Grappig
  • Creatief
  • Ruimdenkend

Mindere eigenschappen Tweelingen

  • Besluiteloos
  • Snel verveeld
  • Vluchtig
  • Concentratieproblemen


Meer weten over de andere sterrenbeelden? Bekijk hier het overzicht van alle sterrenbeelden.
 

Relevante Artikelen

Niets gevonden om hier te tonen.