Sterrenbeeld Stier

Horoscoop door Suzanna


Als sterrenbeeld Stier sta je onder invloed van de heersende planeet Venus en element aarde. Een Stier is dol op mooie spullen en best een luxepaardje. Soms ben je ook wel een beetje de prinses op de erwt, want je kunt wel eens overgevoelig reageren.

Je houdt van zachte stoffen op je huid, bent dol om mode en ziet er vaak stijlvol uit. Je bent zintuigelijk ingesteld en wenst ook een prettige leefomgeving. Verder hou je van lekker eten en geniet je van de aardse geneugten. Je bent een doorzetter, maar jaagt geen valse dromen na. Je bent doelgericht, maar het moet dan wel realiseerbaar zijn. De Stier ik koppig en geeft het moeilijk toe als ze ongelijk heeft. Met dit sterrenbeeld ben je een beetje een gewoontedier. Veranderingen vind je vreselijk: zekerheid is voor jou meer dan bij andere sterrenbeelden een must. Stieren zijn vaak creatieve persoonlijkheden die van schoonheid genieten.

Wanneer heb je het sterrenbeeld Stier?

Je hebt het sterrenbeeld Stier als je tussen 22 april en 21 mei geboren bent.

Eigenschappen van een persoon met het sterrenbeeld Stier

Een stier is vaak koppig en kan in conflict raken met andere sterke persoonlijkheden. Dit kan dan zelfs behoorlijk botsen. Je bent ook praktisch en down to earth. Jouw credo is eerst zien, dan geloven. Mensen kunnen je niet zomaar van alles wijsmaken. Als Stier laat je je niet zo snel uit de tent lokken en heb je niet zo snel ruzie. Op het eerste gezicht kom je heel vriendelijk over, maar als iemand te ver gaat, pas dan maar op. Een rommelige leefomgeving is niks voor de geordende Stier. Het moet er netjes en mooi uitzien. Hoewel de Stier een doorzetter is heeft ze ook een luie kant en er een handje van om dingen uit te stellen.

Positieve eigenschappen van een Stier

Een Stier is betrouwbaar in haar relaties met betrekking tot vriendschap en liefde. Ook is zij geduldig en kan stap voor stap aan een meerjarenplan werken om iets groots te bereiken. Verder is de Stier heel loyaal aan haar omgeving. Een Stier heeft vaak enkele goede vriendschappen voor wie ze door het vuur gaat. Ze is ook vaak gul voor haar intimi en ziet de vriendschappen als familie. Een sterke eigenschap van de Stier is dat ze een doorzetter is. Als ze eenmaal iets in haar hoofd heeft en er vertrouwen in heeft laat ze zich niet snel op andere ideeën brengen.

Negatieve eigenschappen van een Stier

De Stier kan weleens flink jaloers zijn op anderen die succesvoller of rijker zijn.  Ze is best materialistisch en wil vaak ook wat anderen hebben. Maar ook in relaties kan ze bezitterig overkomen en kiest ze daarom eerder voor veiligheid omdat ze anders bang is om gekwetst te worden. Als iemand anders een streek bij de Stier uithaalt dan wordt zij rancuneus.

De Stier en de liefde

Vrouwen met het sterrenbeeld Stier houden van verleiden en weten precies wat ze willen in de liefde. Daarbij is zekerheid en stabiliteit heel belangrijk voor de Stier. Ze houdt ervan om in de watten gelegd te worden. Denk aan haute cuisine met mooie wijnen. Ze heeft veel te geven, maar verwacht er ook veel voor terug.  

De Stier wil ook rustig de kat uit de boom kijken. Probeer haar dus niet overhaast te veroveren. Ze neemt graag de tijd om te verleiden, maar ook om verleid te worden. Maar eenmaal in een relatie is ze heel loyaal, trouw en liefdevol.  De Stier is heel gevoelig en wordt niet graag gekwetst. Als je haar vertrouwen schaadt zal dat niet gauw vergeven worden. Maak een Stier aan het lachen en je hebt haar aandacht.

Goede eigenschappen Stier

  • Doorzetter
  • Loyaal
  • Gul
  • Warm
  • Vredig

Mindere eigenschappen Stier

  • Jaloers
  • Bezitterig
  • Rancuneus
  • Lui


Meer weten over de andere sterrenbeelden? Bekijk hier het overzicht van alle sterrenbeelden.

Relevante Artikelen

Niets gevonden om hier te tonen.

Meest Gelezen

Niets gevonden om hier te tonen.