De grootste red flags van elk sterrenbeeld

Horoscoop door Romy

Ieder sterrenbeeld heeft eigen trekjes en eigen karaktereigenschappen. Zo heeft ook ieder sterrenbeeld zijn meest voorkomende red flags. Deze red flags staan bekend als signalen die mensen afgeven waardoor jij ziet dat hij/zij het niet goed bedoeld en soms wel erg toxic kan overkomen. Blijf uit de buurt van mensen die dit soort red flags vaak afgeven. Dit zijn de meest voorkomende red flags van ieder sterrenbeeld.

Red flags per sterrenbeeld

Tweelingen (22 mei t/m 21 juni)

Tweelingen vervelen zich snel en hebben aanleg tot leugenachtig en wispelturig gedrag. Ook zijn ze snel in staat om te roddelen over anderen. Tweelingen houden ook niet van huishoudelijke taken en verantwoordelijkheden. Ga je later samenwonen met een tweeling? Verwacht dan niet dat hij/zij uit zichzelf gaat stofzuigen of de was gaat doen. Een tweeling kan dan ook geduldige mensen erg gek maken met zijn of haar besluitloosheid.

Kreeft (22 juni t/m 23 juli)

Kreeft is het meest humeurige sterrenbeeld. Het kan dan ook zijn dat een Kreeft omslaat in een kattig, prikkelbaar en chagrijnig persoon, zonder dat er iets aan de hand is. Kreeft verwacht van iedereen begrip en kan erg boos worden als de ander dat begrip niet kan tonen aan Kreeft.

Leeuw (24 juli t/m 23 augustus)

Leeuw kan veeleisend en een echte drama-queen zijn. Vooral als Leeuwen niet genoeg aandacht krijgen, kunnen ze dramatisch reageren. Leeuw wil dan ook altijd in het middelpunt staan en houdt van aandacht. Het sterrenbeeld kan dan ook niet tegen kritiek en voelt zich dan ook snel aangevallen.

Maagd (24 augustus t/m 23 september)

Een Maagd is vaak bezig om mensen en situaties tot in de puntjes te analyseren. Ze kunnen dan ook lang piekeren over kleine dingen en ze vinden het moeilijk om beslissingen te nemen. Deze mensen zijn niet bereid om hun fouten toe te geven, dus daar hoef je niet op te rekenen. Maagd is ook erg zuinig op spullen en geld. De maagd geeft dan ook niet graag geld of cadeaus aan anderen.

Weegschaal (24 september t/m 23 oktober)

Een Weegschaal is vaak erg veeleisend, kwetsend en gierig met tijd en energie. De weegschaal plaatst zichzelf altijd nét iets meer boven de ander. Dit kan overkomen naar anderen alsof Weegschaal geen interesse in hen toont. Weegschaal kan overkomen alsof hij of zij niet om anderen geeft, maar Weegschaal weet simpelweg niet hoe het moet om interesse in anderen tonen.

Schorpioen (24 oktober t/m 22 november)

Een Schorpioen is mega jaloers en bezitterig. De scorpio kan ook erg boos worden als de ander iets niet vertelt. Het is alles of niets voor een schorpioen. Faalangst? Honderd procent, maar dit laat Schorpioen niet merken.

Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Een Boogschutter is niet emotioneel, maar verveelt zich wel snel. Verplichtingen zijn ook niet geschikt voor een Boogschutter. De Boogschutter zou eerder tussen 10 en 11 afspreken in plaats van een tijd te kiezen. Een Boogschutter is mega competitief en kan erg kwaad worden als winnen niet lukt. Een spelletje als Monopoly wil je niet winnen van een Boogschutter…

Steenbok (22 december t/m 20 januari)

Voor een Steenbok moet altijd alles perfect gaan. Goed is niet genoeg. Dit sterrenbeeld houdt dan ook weinig tot geen rekening met anderen. Ook kenmerkende eigenschappen? Eigenwijsheid en overambitieus zijn. Vaak doelen stellen die tot geen realiteit leiden, is een eigenschap van een Steenbok.

Waterman (21 januari t/m 18 februari)

Dit sterrenbeeld kan erg agressief en kinderachtig overkomen en zelfs ze boel vernielen als hij of zij de controle verliest. Mocht je een keer ruzie hebben met een Waterman, zorg dan dat je dit niet thuis hebt. De kans dat er een fotolijstje door je kamer vliegt, is groot. Waterman heeft respect voor de mening van anderen, maar volgt ze niet op. Ook vergeet een Waterman snel verjaardagen en belangrijke dagen. Dit komt niet omdat hij of zij geen interesse daarin heeft, maar omdat de Waterman er gewoon niet goed in is om die dagen te kunnen onthouden.

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Vissen kan geen beslissingen nemen. Hij/zij geeft anderen dan ook snel de schuld en speelt het liefst het slachtoffer. Een ruzie haalt het slechtste bij Vissen naar boven. Vissen zijn ook goed in het niet nakomen van afspraken. Het liefst melden zij zich dan ook op het laatste moment af.

Ram (21 maart t/m 20 april)

Een Ram is vaak erg impulsief. Het begint aan alles en nog wat, maar maakt het vaak niet af als de spanning weg is, verveelt een Ram zich dan ook snel en zal opzoek gaan naar iets anders. Een Ram is ook erg veeleisend en kan dezelfde inzet en snelheid van een ander verwachten. Wanneer een ander iets niet snel begrijpt wat Ram vertelt, kan Ram geen compassie tonen. Rammen kunnen ook erge woede-uitbarstingen hebben. Ze kunnen daarbij ook kritisch, roekeloos en direct zijn. ze schrikken vaak mensen af, omdat ze geen blad voor de mond hebben.

Stier (21 april t/m 21 mei)

Stieren zijn vastberaden en kunnen er slecht tegen als iets niet gaat op de manier waarop zij dat willen. Uitstelgedrag en luiheid zijn dingen die vaak voorkomen bij Stieren. Ze ondernemen niet veel en blijven liever op de bank Netflixen. Een Stier is vaak koppig, bezitterig en veeleisend. Pas ook op dan je niet gemanipuleerd wordt door een Stier, want daar zijn ze goed in.

Relevante Artikelen

Niets gevonden om hier te tonen.