Oplettende fan ontdekt fout in Harry Potter-reünie

Media door Elsemieke

Het lijkt wel gisteren alsof we smulden van de magische avonturen van tovenaarsleerling Harry Potter. Wij sprongen dan ook een gat in de lucht toen bleek dat er een reünie aankomt van de Harry Potter films. Op 1 januari was het zo ver. Er bleek echter een foutje te zitten in de reünie.

Oplettende fan ontdekt fout in Harry Potter-reünie

Zeg je Harry Potter, dan zeg je Daniël Radcliffe, Rupert Grint en Emma Watson. Maar ook een heleboel andere steengoede acteurs die hun opwachting maakten in de magische Harry Potter films, gebaseerd op de boeken van schrijfster JK Rowling. Twintig jaar geleden kwam de eerste film van Harry Potter uit en nu is er een special, gemaakt door HBO Max. Een oplettende kijker heeft echter een slordig foutje ontdekt in de Harry Potter-reünie van streamingdienst HBO Max. In de special werd met cast en crew teruggeblikt op de achtdelige filmreeks, waarbij ook foto's van de jonge acteurs voorbijkwamen.

De goede Emma?

Zo was er ook een foto te zien van een jonge Emma Watson, die de rol van Hermelien Griffel speelde in de films. Maar nu blijkt dat het helemaal geen foto was van Emma Watson, maar van een andere actrice, Emma Roberts. HBO Max heeft nog niet op het foutje gereageerd. Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts verscheen op 1 januari in de Verenigde Staten op streamingdienst HBO Max en in Groot-Brittannië op Sky Channel. In Nederland is de special nog niet te zien, maar HBO Max begint in 2022 ook in Nederland.

Lees ook: Dit zijn de eerste 8 bewoners van Big Brother 2022