Lifestyle / Media
Media

Kijkers gaan los over bijzonder koppel bij Vier handen op één buik

In Vier handen op één buik volgen we jonge meiden die in verwachting zijn van een kindje. In de nieuwste aflevering van 'Vier handen op één buik' is het de beurt aan de 17-jarige Felicity en haar vriendje Fabian (16). Presentatrice Dyantha Brooks (33) gaat hen helpen bij alles rondom het ouders worden. Op social media gaat het los over deze bijzondere aflevering.

Kijkers gaan los over bijzonder koppel bij Vier handen op één buik

Felicity en Fabian hebben geen idee wat hen te wachten staat nu het ouderschap nadert. In Vier Handen op één buik worden ze geholpen door Dyantha, want zij weet wat er allemaal bij komt kijken als je een kindje krijgt. Het koppel heeft al 'verkering' sinds groep 7. Ze hadden al jaren een knipperlichtrelatie en een zwangerschap was zeker de bedoeling niet. Toch gebeurde het vanaf het moment dat de relatie serieus werd tussen de twee. "We waren er wel blij mee gelijk", zegt Fabian. "Ik wist gelijk dat ik het wilde houden. Ik kan zoiets niet wegdoen. Daar zou ik later spijt van krijgen", zegt ook Felicity. 

Schaamte als tienermoeder

Felicity woont bij haar moeder thuis, die ook op jonge leeftijd moeder is geworden. Ze was zelf 15 jaar toen de eerste geboren werd. Ondanks alle waarschuwingen van haar moeder raakte Felicity toch zwanger. Omdat haar moeder zelf veel schaamte kende als tienermoeder, is ze blij dat Felicity het nieuws wel wilde delen met haar.  

Tijd en liefde

Shownieuws presentatrice Dyantha gaat Felicity helpen met de zwangerschap. "Waar ik hoop dat ze mij mee kan helpen, is zelfverzekerdheid in het ouderschap. Ik weet niet wat me te wachten staat, of ik wel een band ga creëren [met de baby]. Ik hoop dat ik de tienermoeder kan meegeven dat ze vertrouwen in zichzelf heeft. Dat alles goedkomt met liefde. Geef het tijd, geef het rust en groei in die rol als moeder." Uiteindelijk zijn de zorgen van Felicity onterecht. Van hechtingsproblemen is geen sprake. "Je houdt haar zeker 22 uur per dag vast", grapt de moeder van Felicity. "Ik voel super veel liefde." Ook de kijkers op social media zijn enthousiast over de kersverse tienermoeder.

Lees ook: Voel jij je lichamelijk niet lekker? Grote kans dat je één van deze 4 tekorten hebt