Lifestyle / Media
Media

Khalid & Sophie-kijkers klagen over 'stuntelig' interview met Måneskin

Oei... Het interview van Sophie Hilbrand met Måneskin tijdens de talkshow Khalid & Sophie gisteravond levert veel kritiek op. De presentatrice mocht in gesprek met de populairste, Italiaanse rockband van dit moment. Kijkers en fans smachten naar een leuk, origineel interview, maar helaas bleef vooral Sophie's gebrekkig Engels ze het meeste bij.

måneskin italiaanse rockband

Lees ook: Chantal Janzen laat publiek 'In de Maneschijn' zingen tijdens Songfestival

Gebrekkig Engels interview

De meeste reacties op Sophie's interview met Måneskin gaan over haar gebrekkige Engels. Al geeft ze aan het begin van het interview zelf al aan niet zo goed te zijn: "Mijn Engels is slechter dan dat van jullie." Naast haar slechte Engels stelt ze ook niet erg diepgaande vragen, iets waar kijkers wel op hoopten. Ze doet overigens wel haar best. Zo vraagt ze op een gegeven moment hoe het schrijfproces gaat. Alleen komt de vraag er niet heel soepel uit: "What is the way it goes?"

Måneskin bij Khalid & Sophie

De Italiaanse rockband Måneskin was te gast bij Khalid & Sophie om hun nieuwe single Mamma Mia te promoten. Na hun winst op het Eurovision Songfestival in 2020, zijn ze hard aan de bak gegaan met muziek maken. Tijdens het interview mochten ook veel fans aanwezig zijn. Niet alleen om hun favoriete bandleden te bewonderen, maar ook om zelf vragen te stellen. Volgens sommige kijkers stelden de jonge fans af en toe betere vragen dan de presentatrice. Terwijl Sophie stuntelt met haar Engels, vraagt een jonge fan in vloeiend Engels: "Als je een festival mocht organiseren, welke bands zouden dan de headliners zijn?" Het optreden van de Italiaanse rockband aan het eind van de aflevering heeft vast veel goedgemaakt.

Lees ook: Kijkers gaan stuk om ballen-grap van René over Sylvana in Expeditie Robinson