Back to school: alles wat jouw kind nodig heeft voor de basisschool

Kinderen door Michelle

Je hebt zes heerlijke weken deze zomer met je kind(eren) besteed en zij én jij zijn eraantoe: back to school! Het is een beetje een spannend en toch ook een leuk moment als jouw mini weer naar school gaat - althans zo ervaar ik het als mama van een jongetje in groep 1/2. Ook belangrijk: heb je alle items in huis zodat het schooljaar vlekkeloos kan beginnen?

Natuurlijk is het niet zoals de middelbare school waar je een hele hoop spullen nodig hebt voor je zoon of dochter maar ook op de basisschool zijn er een aantal items die jouw kind niet kan missen. Een broodtrommel, een tas, gymkleding, potloden en een drinkbeker bijvoorbeeld. Eén van mijn favoriete plekken om die spullen te scoren, is HEMA. Niet alleen zien hun producten er altijd fantastisch uit, het kan tegen een stootje - iets wat zeker niet onbelangrijk is. Mocht jouw spruit een keer zijn of haar broodtrommeltje kwijt zijn? Dan is het ook geen probleem want de producten van HEMA zijn ook altijd goed geprijsd.

Even checken of je alle benodigde items in huis hebt zodat jouw zoon of dochter zonder problemen het nieuwe schooljaar kan beginnen of wil je gewoon iets nieuws voor jouw kleine? Dit zijn mijn favoriete items!


Opbergdoosjes 3 stuks bij Hema.nl


Rugzak teddy kat bij Hema.nl


Rekenmachine met spelletje bij Hema.nl


Kinder t-shirts 2 stuks wit bij Hema.nl


Etui dubbele rits panter bij Hema.nl


Kneedgummen mint bij Hema.nl


Rugzak school palmbomen wit bij Hema.nl


Waterfles met rietje 300 ml flamingo bij Hema.nl


Koeltas lunch raket bij Hema.nl


12 pak kleurpotloden bij Hema.nl


Kinder sweatbroek zwart bij Hema.nl


Bananenbox aap bij Hema.nl


Minimarkers Kalvijn 6 stuks bij Hema.nl


Waterfles 300 ml citroen bij Hema.nl


Etui fluffy smile bij Hema.nl