Lifestyle / Media
Media

Netflix maakt releasedatum + trailer van La Casa De Papel bekend

Het laatste seizoen van La Casa De Papel komt eraan! Je zou denken dat alle afleveringen in één keer online worden gegooid, maar dat is helaas niet het geval. Dit seizoen wordt in twee delen op Netflix gezet. Op deze manier wordt het wel extra spannend.

La Casa De Papel nieuwe afleveringen

Lees ook: De 5 leukste series om met je moeder te bingen

Verwachtingen

Filmregisseur Álex Pina heeft bewust gekozen om de verwachtingen bij de stellen van de nieuwe afleveringen. De schrijvers hebben seizoen vijf namelijk midden in de pandemie geschreven. “We hebben alle mogelijke middelen ingezet om in de eerste helft van deel vijf de sensatie van een seizoensfinale te geven waarin de bende zich verslagen voelt. In deel twee focussen we ons meer op de emoties van de personages. Het is een sentimentele reis die ons rechtstreeks verbindt met hun vertrek,” aldus Álex.

Release datum

De eerste afleveringen van het laatste seizoen zijn te zien vanaf 3 september. Drie maanden daarna, precies op 3 december komt het tweede deel. Nog even geduld hebben dus! Je kunt wel alvast genieten van nieuwe beelden in deze announcement trailer.

Lees ook: De 8 meest aangrijpende waargebeurde verhalen op Netflix