Van Hermelien tot NASA: 7 keer te schattige kostuums voor kinderen

Kinderen door Jeanine

Als er iets is wat kinderen graag doen, dan is het toch wel verkleden. Of het nu voor een speciaal feestje is of voor het avondeten: er is altijd een goed moment voor een verkleedpartijtje! Met deze 7 kostuums steelt jouw koter de show.

Kostuums

Lees ook: Deze leugentjes om bestwil vertelden je ouders je vroeger (en jij doet het later ook)

7 schattige kostuums voor kinderen

Verkeedjurk Frozen - €29,99

Let it go, let it gooo… Wordt Frozen bij jou ook helemaal grijsgedraaid? De film is al jaren een enorme hype en lijkt onder kinderen alleen maar populairder te worden. De mouwen zijn gemaakt van mesh en de cape kun je eraf halen. In deze jurk voelt jouw kind zich straks net als Elsa. Ook verkrijgbaar als Anna!

Kostuums kinderen

 

Superman teddy verkleedpak - €24,99

Een echte classic en hij blijft leuk, dit Spiderman-pak! Hij is gemaakt van zacht teddy, dus hij zit ook nog eens heel lekker. Hups, rits omhoog en je kind is omgekleed. Dat is nog eens makkelijk.

Kostuums kinderen

 

Verkleedoutfit – Hermelien - €14,99

Jong geleerd is oud gedaan, zullen we maar zeggen. Houd jouw kind van magie en ben jij zelf nog steeds lyrisch van Harry Potter? Dan is dit kostuum perfect. Het schooluniform van Hermelien Griffel heeft een capuchon en lange trompetmouwen. Te schattig!

Kostuums kinderen

 

Verkleedpak NASA - €24,99

Heb je een ruimtefanaat thuis? Dan wordt hij of zij vast enthousiast van dit NASA-verkleedpak. Dit coole kostuum is inclusief een masker met klittenbandsluiting. Op naar de maan!

Kostuums kinderen

 

Verkleedjurk piraat - €19,99

Ahoy, maatje! Deze glanzende jurk is niet echt schrikbarend, maar wel héél schattig. De rok heeft verschillende lagen tule met gouden glitters. Daarmee verblind je de schurken vast wel!

Kostuums kinderen

 

Verkleedset politie – €14,99

Politie, brandweer, superhelden: de keuze is reuze, maar voor jonge kinderen hoeft het allemaal niet zo moeilijk. Met dit stoere kostuum voelt jouw koter zich straks een echte politieagent. Het shirt komt met een stoere pet mét klep. Net echt!

Kostuums kinderen

 

Verkleedpak Ghostbusters - €29,99

Alle geesten mogen in hun handjes knijpen als ze niet gesnapt worden. In dit Ghostbusters-kostuum is geen enkel spook veilig! Het pak heeft lange mouwen en pijpen en bestaat uit één geheel. Daarnaast krijg je er ook een coole rugzak bij.

Kostuums kinderen

Beeld: iStock

Lees ook: Deze dingen kunnen wij als volwassen van kinderen leren