Via deze app lees je al je favoriete tijdschriften gewoon digitaal

Media door Redactie Ze.nl

Ben je ook gek op tijdschriften lezen? Inspiratie opdoen, de laatste fashiontrends volgen en natuurlijk op de hoogte blijven van alle roddels. Van LINDA, Flair tot VIVA - wij verslinden ze allemaal. Toch ben je maandelijks een flink bedrag kwijt aan al je favo tijdschriften. Om nog maar te zwijgen over al het papier dat er maandelijks doorheen gaat... Daarom hebben we nu de oplossing voor je: een abonnement bij Tijdschrift.nl, waar je al je favoriete tijdschriften digitaal op één plek kunt lezen. En we hebben een cadeautje voor je: de eerste maand probeer je het gratis.

Lees 75 verschillende tijdschriften

Tijdschrift.nl is een soort Spotify, maar dan voor tijdschriften. En de keuze is enorm: via de app heb je keuze uit 75 verschillende soorten! Allemaal handig gesorteerd op genre. Check hier het aanbod in tijdschriften. Zoals je ziet varieert het van glossies tot high end modetijdschriften, maar ook tijdschriften gericht op interieur, gezondheid en welzijn, reizen en algemene kennis. Je hoeft dus nooit meer een stapel tijdschriften mee op vakantie te nemen. Beter voor het milieu en voor je portemonnee. Win-win dus, daar houden we van.

Hoe werkt het?

Of je je favoriete tijdschriften nu het liefst thuis op de bank, onderweg in de trein of op vakantie leest. Via Tijdschrift.nl lees je waar ook ter wereld je favoriete glossy’s. Het gemak van digitaal lezen zorgt ervoor dat je nooit meer anders wilt. Het werkt heel simpel, je downloadt de app en je hebt direct toegang tot de database. Hierin heb je keuze uit maar liefst 75 tijdschriften. Lees digitaal op je iPhone of tablet en je hoeft nooit meer tijdschriften te kopen.

Probeer het nu gratis!

Digitaal tijdschriften lezen? We snappen dat je er even aan moet wennen. Daarom hebben we nu een wel heel mooie aanbieding voor je. Je kunt Tijdschrift.nl nu namelijk een maand gratis proberen. In die tijd kun je zien of het digitaal lezen van je favo tijdschriften iets voor jou is. Vind je het niets? Dan stop je er na een maand gewoon mee. Mocht het je bevallen, dan kun je je abonnement voor € 9,99 per maand verlengen. Ook leuk om als cadeau te geven!