Lifestyle / Media
Media

Dit moet je zien: Alles Uit de Kast komt met het 2e seizoen

Alles Uit de Kast was in 2018 een van de meest succesvolle shows op TLC, and we love it! Jij ook? Dan word jij vast heel blij van dit nieuws: het programma is namelijk terug met een tweede seizoen!

Lees ook: Ui snijden zonder tranen? Het kan met dit mégasimpele trucje

Nieuw seizoen Alles Uit de Kast

In het tweede seizoen van Alles Uit de Kast gaat presentator Fred van Leer weer doen waarvoor hij gemaakt is: stylen. Met zijn advies en luisterend oor is hij een redder in nood voor de 18 unieke vrouwen die hij helpt bij het vinden van een nieuwe kledingsstijl. Daarnaast geeft hij de vrouwen een complete make-over en een flinke dosis zelfvertrouwen.

Inspirerend en emotioneel

Alle vrouwen hebben een emotioneel en inspirerend verhaal. Ze voelen zich niet comfortabel in de kleding die ze momenteel dragen, hebben lichamelijke problemen of willen een compleet andere kledingsstijl. In seizoen 1 heeft Fred ook al verschillende vrouwen geholpen met hun problemen en in dit seizoen staat hij weer paraat.

“Ik vind het zo’n bijzonder programma en ik ben blij dat ik ook weer een tweede seizoen mocht maken! Deze vrouwen zijn stuk voor stuk prachtig, wat ze helaas niet altijd willen of kunnen zien. En daar ligt mijn dankbare taak. Door ze opnieuw naar zichzelf te laten kijken, gebeurt er een hoop moois. Geloof me!’, vertelt Fred van Leer over het nieuwe seizoen.

Hoe gaat het nu met de vrouwen uit seizoen 1?

Hoe gaat het nu ruim een jaar later met de kandidaten van seizoen 1? De vrouwen zijn Fred hartstikke dankbaar en zijn stuk voor stuk een compleet ander persoon geworden. Want het is een feit, Fred heeft niet alleen de garderobes van de dames een boost gegeven, maar ook hun zelfvertrouwen. In de special - die exclusief te zien is op Dplay - ontmoet Fred enkele kandidaten van het eerste seizoen. De vrouwen vertellen hoe hun leven is veranderd sinds ze mee hebben gedaan aan Alles Uit de Kast

Aflevering 1

In de eerste aflevering maakt Fred kennis met 32-jarige moeder van 5, Niki. Omdat zij de afgelopen tien jaar zwanger is geweest, is ze heel onzeker over haar lichaam. Ze omschrijft zichzelf als een echte ‘fashion-disaster’ en zit met haar handen in het haar: hoe moet ze zich kleden als een sexy vrouw? Ook is Jolanda van 51 te zien. Ze heeft 12 jaar geleden een beenprothese gekregen en ook zij is net als Niki extreem onzeker over haar lichaam. Door de beenprothese heeft Jolanda veel ruimte nodig tijdens het omkleden, dus winkelen is niet heel makkelijk. Haar kledingkast bestaat vooral uit mannelijke kleding, ze wil haar garderobe een wat meer vrouwelijke twist geven. Zoals altijd weet Fred wel wat hij hiermee moet doen. Wordt de verandering net zo groot als bij de vrouwen uit seizoen 1?

Ben je benieuwd? Vanaf dinsdag 22 oktober t/m 17 december is alles van Alles Uit de Kast te zien vanaf 20.30 op TLC. Ook is het beschikbaar op Dplay vanaf 15 oktober.

Lees ook: De 15 populairste Halloween-kostuums van 2019