Fashion / Mode & trends
Mode & trends

Met deze broek ziet jouw outfit er opslag chiquer uit

Je hebt een belangrijke meeting vandaag en terwijl je voor je kast staat, schiet de gedachte 'ik heb niets om aan te trekken!!!' weer eens door je hoofd. Trust us, wij hebben hier vaker last van dan we chocola eten. En dat wil wat zeggen. Toch is er een eenvoudige lifehack om je outfit opslag chiquere uitstraling te geven, namelijk met een pantalon. Hij komt in alle soorten, maten en kleuren en allemaal hebben ze hun eigen fantastische eigenschappen. Check snel welke pantalon jou op het lijf geschreven is.

Zwarte pantalon

Met een klassieke zwarte pantalon kun je niet misgaan. Niet alleen schreeuwt het 'Bosslady', ook kun je het werkelijk overal mee combineren. Draag er een jasje op bij een belangrijke meeting of een slobby sweater op casual friday. Gympen, laarzen of hakken - het kan allemaal. Ga jij voor een skinny of flared modelletje? 

Pantalon, € 19,99

Geklede stretchbroek, € 69,99

Witte pantalon

Een pantalon in een lichte kleur geeft je outfit opslag een zachte uitstraling. Waar je met zwart keihard 'Bosslady' schreeuwt, is dit effect met een lichte pantalon een stuk subtieler. Desalniettemin zie je er ongelofelijk chique uit. Geef je outfit een speelse twist met een paar verse witte sneakers eronder. Fan van lichte kleuren? Dan is deze modekleur van het najaar echt jouw ding.

Wijde kostuumpantalon, € 34,99

Wijde broek, € 34,99

Geruitte pantalon

Wil je je chique outfit graag een speelse twist geven? Draag dan eens een ruitje. Waar ruitjes voorheen enkel waren weggelegd voor oudere mannen in stijf gesteven pakken, heeft het patroon een ware comeback gemaakt. Combineer zo'n kek ruitjespatroon met een effen trui en sneakers of nette schoenen voor een optimaal nonchy, doch chique resultaat. 

Rechte kostuumpantalon, € 34,99

Pantalon, € 19,99

Pantalon, € 19,99

Pantalon met print

Van de ruitjes naar de printjes - de mogelijkheden zijn eindeloos bij de pantalon. Ook een printje geeft jouw outfit nét die speelse twist die het nodig heeft. Wil je een stapje verder gaan? Draag dan print op print, voor de echte durfals. 

Dressed stretchbroek, € 29,99

Pantalon, € 19,99