Verklapt Wie is de Mol met deze foto de eerste deelnemer van 2019?

Media door Laura

Molloten zijn er al weken - nee - maanden mee bezig. Wie o wie doen er in 2019 mee aan het nieuwe seizoen van Wie is de Mol?. De AVROTROS heeft na lange tijd weer een klein tipje van de sluier opgelicht. Wij denken dat deze mini-update eigenlijk een dikke hint is naar de naam van de eerste kandidaat.

Lees ook: YES! Dit wordt de nieuwe Wie is de Mol?-presentator

Eerste teaser

Vanmiddag plaatste de officiële Facebook-pagina van Wie is de Mol een nieuwe omslagfoto. Het beeld was zwart en in witte letters stond er alleen het woord 'bijna' op. Ook op Instagram en Twitter dook de foto op.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bijna #widm #wieisdemol

Een bericht gedeeld door Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros) op

"Bijna"? Wat betekent dit? Dat de kandidaten binnenkort bekend gemaakt worden...? Het blijft Wie is de Mol, dus zo simpel kon het niet zijn dachten wij. Een anagram is al jaren een populair spelelement is WIDM. En als je de letters in "bijna" door elkaar husselt, krijg je de naam... Najib! Zou dit betekenen dat Najib Amhali als eerste kandidaat van Wie is de Mol 2019 wordt genoemd? 

Geruchtenmolen

Volgens WIDM-fans zijn andere mogelijke deelnemers: zanger Jamai Loman, actrice Sarah Chronis, presentatrice Evelien de Bruijn, actrice Abbey Hoes, presentator Lars Gierveld, acteur Barry Atsma, nieuwslezeres Carmen Verheul en presentator Thomas Erdbrink. Deze BN'ers zijn 'verdacht' omdat ze lange tijd niets van zich lieten horen op social media.

Wie zin de gelukkige kandidaten? Nog even geduld, want volgens Ster worden de kandidaten 13 november onthuld.

Lees ook: Gaan we deze bekende kop zien in het nieuwe seizoen van Wie is de Mol?