Zien! Dit is de trailer voor de Spaanse Gossip Girl

Media door Laura

Treur je nog steeds om het einde van Gossip Girl? Maak dan kennis met de fabulous lives van de Spaanse elite. Aan de eerste trailer is te zien dat de rijkeluis kindjes in Spanje net zo'n geweldig gevoel voor drama hebben. Gelukkig maar.

elite

Lees ook: Ed Westwick is weer vrijgezel

Spaanse series zijn een dikke hit op Netflix. Na Velvet, Cable Girls en La Casa de Papel belooft de Spaanse Gossip Girl de nieuwe knaller te worden.

Het plot

Las Encinas is de beste en meest exclusieve school in Spanje. Alleen de kinderen van de rijkste families zitten hier op school. Totdat drie studenten uit de middenklasse gedwongen zijn om hier lessen te volgen nadat hun eigen school is verwoest door een aardbeving. De vete tussen rijk en 'arm' eindigt uiteindelijk in een moordmysterie. 

De cast

In de trailer ben je misschien al één of twee bekende gezichten tegengekomen. Van de serie La Casa de Papel spelen María Pedraza, Miguel Herrán en Jaime Lorente een rol. De rest van de cast bestaat uit Itzan Escamilla (Cable Girls, The Ministry of Time), Miguel Bernardeau (Ola de Crímenes) en Arón Piper (15 Years and One Day).

Vanaf 5 oktober is Élite te zien op Netflix. Zin in! 

Lees ook: Blimey! Er komen drie gloednieuwe Harry Potter-boeken aan

Beeld: Netflix