Dit zijn de twee mystery guests van Expeditie Robinson

Media door Laura

De makers van Expeditie Robinson weten precies hoe ze ons in spanning moeten houden. Toen Kamp Noord en Zuid bekend werden gemaakt, hielden ze de identiteit van twee deelnemers nog geheim. Zojuist is tijdens de speciale fandag bekend gemaakt om wie het gaat.

Via Instagram was het evenement live te volgen. Tussen de andere expeditieleden stonden daar de twee nieuwe gezichten. De mysterieuze deelnemer van Kamp Noord is de beroemde en beruchte rapster Famke Louise. En 'Mooi was die tijd'-zangeres Corry Konings is de aanwinst voor Kamp Zuid.

Famke Louise:

Lees ook: Ai! Verklapt Nienke Plas hoever ze komt in Expeditie Robinson?

Corry Konings:

 

Een bericht gedeeld door MeliSound (@melisound) op

De andere kandidaten van Kamp Noord zijn: Loiza Lamers (model), Gregory Sedoc (hordeloper), Tony Junior (DJ), Toine van Peperstraten (presentator), Johnny Kraaijkamp Jr (acteur) en Stijn Fransen (actrice). En Kamp Zuid bestaat uit: Donny Roelvink (zoon van), Nienke Plas (YouTube-ster), Jody Bernal (heeft geen introductie nodig), I Am Aisha (hiphopartieste), Steven Brunswijk (bekend van viral video 'Braboneger') en Josylvio (rapper). Zij nemen het op tegen het derde kamp zit met Onbekende Nederlanders. Vanaf donderdag 6 september is Expeditie Robinson weer te zien op RTL5.

 
Volg je ons (@Ze.nl) op Instagram?
Ik heb Instagram en ik volg Ze.nl
Ik heb Instagram, maar ik volg Ze.nl niet
Ik heb geen Instagram
 
 
 
 
 
 
Created with QuizMaker

Lees ook: Yes! Deze films en series verschijnen in september op Netflix