Yes! Dit is wat we weten over het nieuwste seizoen van Narcos

Media door Roos

Que pasa Patron? Wie de verslavende serie Narcos heeft gezien kan het zinnetje dromen en krijgt waarschijnlijk er ook nog eens harverwarmende gevoelens van. Evenals van de welbekende intro melodie. Voor die fans hebben we goed nieuws, want Netflix heeft zojuist nieuws naar buiten gebracht over het nieuwste en vierde seizoen, dat dit jaar waarschijnlijk nog zal uitkomen.

Mexico

Narcos, inmiddels een van de bekendste series die streamingdienst Netflix heeft geproduceerd. En zojuist hebben de makers onthuld dat het volgende seizoen van de razend populaire drugssmokkelserie zal plaatsvinden in Mexico. Ook zijn de eerste acteurs en plotdetails onthuld.

De eerste drie seizoenen gingen over Pablo Escobar en het Cali Cartel, die in Colombia in de jaren '80 en '90 de allesoverheersers waren als het op cocaïne aankomt. Nu zal het Mexicaanse Guadalajara Cartel het stokje overnemen, hoewel de serie chronologisch niet plaatsvindt na seizoen drie, maar ervoor.

Jaren 70

Mexico gaat terug in de tijd, naar begin jaren '70. Hierin was de wereld van coke en smokkelen een stuk minder gecoördineerd en kwam het Guadalajara Cartel in de picture. In de hoofdrollen zien we acteurs Michael Pena (End of Watch, American Hustle) en Diego Luna (Rogue One, Flatliners), die respectievelijk undercoveragent Kiki Camarena en drugsbaas Felix Gallardo spelen. Ook is inmiddels bekend dat beruchte kingpin Joaquin “El Chapo” Guzman zijn opwachting maakt in Narcos: Mexico. Hij zal worden gespeeld door Alejandro Edda, die je wellicht kent van Fear the Walking Dead.

Wanneer we precies van het nieuwste seizoen kunnen smullen is nog onbekend, maar het zal hoogstwaarschijnlijk nog dit jaar zijn. Wij kunnen niet wachten!

Lees ook: Nieuw op Netflix: deze films en series kwamen in week 29 erbij

Bron en Beeld: Netflix