4 x inspiratie om jouw keuken summerproof te maken

Wonen door Michelle Habets

Buiten is het een zomers paradijs, maar ook binnen mag je interieur aan een zomer make-over geloven. Wat dacht je van je keuken, dé plek waar je iedereen samenkomt? Giet de ontmoetingsplek van je huis in een tropisch thema. Wij zochten inspiratie voor je op, zodat je de zomerkriebels ook gaat voelen in jouw keuken! 

Keuken summerproof

Lees ook: Smullen! Dit Instagram-account verzamelt de horrorhuizen van Funda

1. Groen moet je doen

Meer groen in je leven is nooit verkeerd! Natuurlijk hoef je niet je hele keuken in de groene verf te zetten. Een groen vloerkleedje kan de nodige sfeer brengen. De kleur brengt net wat meer leven in je keuken en zorgt ook voor meer gezelligheid.

2. Plantje hier, plantje daar

We blijven nog even in de groene vibes, keukens zien er gelijk gezelliger uit door er plantjes neer te zetten. Kies bijvoorbeeld voor een kruidenplantje. Deze zijn ideaal om mee te kokkerelen en staan ook nog eens leuk in je kale keuken. 

 3.  Licht, lichter, lichtst

Geniet jij ook altijd van het zonlicht in je achtertuin? Waarom zou je je keuken dan donker houden? Juist ja, schuif de gordijnen aan de kant en gooi de ramen open. Door al dat licht in je keuken, zou je bijna vergeten dat je binnen staat! 

4. All the way

Toe aan iets nieuws? Dan kun je kiezen voor een hele nieuwe keuken van Grando. Zij hebben verschillende collecties: aan keuze geen gebrek! Met deze mooie lichte kleuren en licht houtwerk lijkt het alsof het zonnetje altijd in huis is.

Lees ook: Zo maak jij jouw tuinset klaar voor de zomer