Na weken van radiostilte: de opvolger van Edwin Evers is bekend

Media door Michelle Habets

Eind maart maakte Edwin Evers bekend dat hij eind dit jaar gaat stoppen met het maken van radio. De 538-presentator heeft zo'n 21 jaar bij de radio gewerkt, waarvan 18 jaar bij 538. Er volop gespeculeerd wie hem zou gaan vervangen, maar na weken van radiostilte is vandaag eindelijk bekend gemaakt met welke stem we vanaf januari wakker zullen worden.

Lees ook: Smullen: Tony's Chocolonely opent winkel in de Beurs van Berlage in Amsterdam

Januari 2019

Het is radio-dj Frank Dane die de ochtendshow op Radio 538 vanaf januari zal presenteren, dit nieuws maakte hij vanmiddag zelf bekend. Hij werkt al bijna 20 jaar bij 538 en heeft een eigen programma rond lunchtijd en op de vrijdagavond. Ook is hij de vaste vervanger van Edwin. Het is daarom geen verrassing dat Frank vanaf januari 2019 deze speciale plek krijgt. 

Stinkende best

Frank vertelt dat hij als 11-jarig "guppie" altijd naar Edwin heeft geluisterd. "Ik ben ontzettend vereerd en gelukkig dat er een radiodroom van mij uit mag komen. Ik ben 538 dankbaar voor deze ongelofelijke kans om mijn held Edwin op te volgen. Ik ga mijn stinkende best doen om de leukste ochtendshow van Nederland te maken op Radio 538. Maar eerst nog negen maanden genieten van Evers Staat Op", laat hij weten. 

Bekijk de video van de bekendmaking hier.

 

💚💜

Een bericht gedeeld door Frank Dane (@frankdane538) op

Lees ook: Linda de Mol maakte hilarische verspreking in Miljoenenjacht en Twitter gaat los

Beeld: Brunopress