Terugkijken: De blooperaflevering van De Luizenmoeder

Media door Laura

Wie had een half jaar geleden gedacht dat we massaal verslingend zouden zijn aan een Nederlandse serie over de perikelen van een basisschool? Die had je vast voor gek verklaard. Tegen alle verwachtingen in is De Luizenmoeder een regelrechte hit geworden. De aflevering van gisteren werd bekeken door 2,6 miljoen kijkers.

de luizenmoeder

Het eerste seizoen sloot gisteren af met een heel speciale aflevering. De aflevering van 22 minuten lang was een montage van de grappigste bloopers uit het seizoen. Bekijk de aflevering hier terug.

Nieuwe komedie met Juf Ank

Een tweede seizoen over basisschool De Kimop kon natuurlijk niet uitbiljven. Tot die tijd moeten we even geduld hebben, maar niet getreurd... Er komt nog meer van "Juf Ank". Ilse Warringa, de actrice achter het hilarische personage, zal te zien zijn in de theaterkomedie Single Camping. Ook Tjitske Reidinga, Peter Blok en Elise Schaap (die Juf Ank speelde in De TV-kantine) zijn te zien in de voorstelling. Single Camping gaat over de lusten en lasten van de zomervakantie van vrijgezelle ouders. 

Lees ook: Kijkers gaan stuk om oer-Hollands detail in De Luizenmoeder