FUN-da: 3 x binnenkijken in de tofste villa's met een zwembad

Wonen door Laura

Het is de kinderdroom die nooit meer verdwijnt: een eigen zwembad in je huis. Wat zou het geweldig zijn om wanneer je maar wilt in je eigen binnen- of buitenbad een duik te nemen? Helaas valt het bij velen buiten budget, dus blijft het even bij het koekeloeren bij de rijkelui. Maar je weet maar nooit of je de loterij wint of een stinkrijke oudtante blijkt te hebben... Een beetje oriënteren kan nooit kwaad. Wij zochten voor jou alvast drie prachtige villa's met zwembad op.

Groenlandse kade 69 - 71, Vinkeveen

Zwembad? Dit noem je eerder een heus badhuis! Naast het enorme zwembad heeft de ruimte ook fitnessapparaten, een bar en een whirlpool. Maar daar stopt dit paleisje niet. Ook heeft het een sauna, Turks stoombad, biljartruimte, geklimatiseerde wijnkelder, personenlift en riante walk-in-closet. Geef je een groot feest? Dan kunnen je vrienden parkeren in de giga dubbele garage, op het parkeerterrein voor zo'n 25 auto's of ze leggen hun sloep aan bij de steiger voor minimaal vijf boten. O, ja er is ook plek op het terrein om een helicopter te laten landen. Pfiew.

Prijskaartje: € 7.500.000

Bekijk meer foto's op Funda.

funda zwembad vinkevee

Lees ook: FUN-da: In Waalwijk staat de mooiste omgebouwde kerk ooit te koop

zwembad funda vinkeveen

funda vinkeveen zwembad

vinkeveen funda zwembad

Nieuw-Loosdrechtsedijk 223, Loosdrecht

Ben je dol op het waterlandschap? Dan zit je helemaal op je plekkie in dit landgoed van 31.000 vierkante meter in Loosdrecht. Deze woning ligt direct aan de Loosdrechtse plassen. En ook binnen is er genoeg voor de waterrat. Wij zijn onszelf wel volledig tot rust komen in het wellness-gedeelte met zwembad, sauna en Turks stoombad.

Prijskaartje: € 7.500.000

Bekijk meer foto's op Funda.

funda loosdrecht zwembad

funda loosdrecht zwembad

funda loosdrecht zwembad

funda loosdrecht zwembad

Bentveldsweg 142, Aerdenhout

We weten niet waar we eerder straal van achterover moeten vallen. De verkoopprijs van dit huis (bijna 17 miljoen) of het indrukwekkende interieur. Naast het immense zwembad met hangstoelen, badhuis, verkleedkamers en douches, heeft het landgoed ook een eigen tennisbaan, hockeyveld, een wijnkelder, bibliotheek, fitnesszaal en - ook niet onbelangrijk - een enorme walk-in-closet.

Prijskaartje: € 16.750.000

Bekijk meer foto's op Funda.

funda loosdrecht zwembad

funda loosdrecht zwembad

funda loosdrecht zwembad

funda loosdrecht zwembad

Lees ook: FUN-da: Wonen in een oude kerk met binnenzwembad en uitzicht op Artis