Lifestyle / Media
Media

Iedereen is lyrisch over nieuwe Netflix-serie 'The End of the F***cking World'

Reageer 0

Zoek je een nieuwe serie op Netflix om te bingewatchen? Say no more, want sinds deze maand staat The End of the F***cking World op Netflix en iedereen (waaronder wij) is lyrisch over deze bizarre serie. 

Psychopaat meets boze tiener

De serie gaat over James en Alyssa, twee bijzondere Britse tieners die elkaar ontmoeten op hun middelbare school. En het zijn niet your typical tieners, want zelfbenoemd psychopaat James loopt met het idee rond iemand te vermoorden en de altijd boze Alyssa wil eigenlijk gewoon weg uit haar huidige leefsituatie met haar moeder en stiefvader. Samen besluiten ze te vluchten uit het dorpje waar ze wonen. En terwijl James een moord op haar aan het plotten is, krijgt hij ook steeds meer gevoelens voor haar. Het levert op z'n zachtst gezegd bizarre situaties op.

Korte episodes

De serie is in ieder geval iets heel anders dan je waarschijnlijk gewend bent. De beelden zijn soms erg grof en in your face, maar tegelijkertijd bevat de serie ook veel humor. Daarnaast zijn de afleveringen ook opvallend kort: de zestien episodes duren elke keer zo'n 18 minuten. Maar kort of niet, er gebeurt in ieder geval genoeg. En dan de kleren, de manier waarop het gefilmd is en de huizen die je ziet: alles heeft een behoorlijk hoog hipster-Instagram-gehalte. En toch vinden ook wij deze serie te gek. Gaat dat zien, mensen! Gaat dat zien! 

 
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen