Foto: Dit is het nieuwe liefje van Temptation Islands Saartje

Media door Laura

Als er één liefdesrelatie van het vorige seizoen van Temptation Island was die bij is gebleven, dan is het wel die van verleidster Saartje met Herbert en Jolien. Maar daar bleef het niet bij. Vorig jaar vertelde Saartje dat zij en Herbert nog heel lang met elkaar contact hebben gehad. Toch kan de liefde zo voorbij zijn, want nu blijkt dat ze een nieuwe man aan de haak heeft geslagen.

temptation island saartje vriend

Zomerliefde

"Er is iets gebeurd... Ik ben deze zomer verliefd geworden," schrijft de Belg bij haar Instagram-foto waarop ze met haar verse vlam te zien is. Wij dachten in een flits Dave Roelvink te zien, maar het gaat om een lookalike, de Franse Medi. Tegen een Vlaams weekblad vertelt ze: "Ik leerde hem kennen in een hotel op Mallorca, waar ik als animatrice werkte in een hotel. Medi heeft dezelfde baan. Ik viel deze zomer voor zijn spontaniteit, zijn lieve lach en zijn karakter. Medi’s ogen zochten mij als ik niet in de buurt was. Het was onvermijdelijk, we moesten een koppel worden."

Geen Herbert

De ex-verleidster vertelt dat ze helemaal in de wolken is. Een deelname aan Temptation Island zit er niet in voor de twee. "We zijn veel te gelukkig om onze relatie op het spel te zetten voor een tv-programma." In vergelijking met haar relatie met Herbert is "dit duizend keer sterker. We gaan er helemaal voor om onze relatie te laten slagen." Wat zoet!

 

 

 

#LoveMyMan #AlleenMaarLiefde #Paris #VoorAltijdVanMij

Een bericht gedeeld door Saartje Polomé (@psaartje) op

Lees ook: Foto: Dit is de nieuwe vriend van Barbie

Beeld: RTL Temptation Island