Khloé Kardashian moest afvallen van haar familie omdat het 'de familienaam zou schaden'

Media door Redactie Ze.nl

Het zal je maar gezegd worden door je familie: Khloe Kardashian vertelt in haar show Revenge Bodies dat ze door haar eigen familie onder druk werd gezet om af te vallen. Het zou volgens haar zussen en moeders het familiemerk namelijk schaden. 

Khloé (33), die haar eigen show heeft waarin ze anderen helpt om af te vallen, is zelf ook kilo's kwijt geraakt en laat haar killer body regelmatig op Instagram zien. Maar het is niet altijd zo geweest. "Mijn familie zei: Khloé, je moet echt afvallen want je beschadigt ons merk," vertelt ze in Revenge Bodies. "Ik geloof heel erg in dat het niet is wát je zegt, maar hoe je het zegt. Ik begrijp dat dit van de management-kant van mijn familie kwam, maar het doet wel pijn." Eh, ja, begrijpelijk! 

Khloé wordt net als haar zussen Kourtney, Kim, Kendall, Kylie en haar broer Rob gemanaged door haar moeder Kris Jenner. Inmiddels is de 33-jarige realityster zwanger van haar eerste kindje. Inmiddels zijn de Kardashians aan hun tiende seizoen bezig van hun realityshow Keeping up with the Kardashians, waarin hun leven breed uitgemeten wordt. Vaste kijkers zullen zich de 'dikkere' dagen van Khloé dus nog wel herinneren, maar dat haar familie toen zo hard voor haar was...? Heartbreaking!

Lees ook: Wat?! Deze apps voor Android en iPhone luisteren je tv-kijkgedrag af