Zien: Deze nieuwe films komen uit in 2018

Vrije tijd door Miranda

2018: een nieuw jaar, nieuwe kansen én… nieuwe films. En toegegeven, het afgelopen jaar heeft ons heel wat mooie films gebracht, maar 2018 gaat het zeker overtreffen. Kun jij ook niet wachten op de nieuwe releases?! Bekijk dan snel onze favorieten. 

1. Maze runner: The Death Cure

Yes. Het is bijna zover: 25 januari is deze film namelijk te bewonderen in de bioscopen. In deze epische finale van de Maze Runner saga leidt Thomas zijn groep ontsnapte Laarders op hun laatste en gevaarlijkste missie tot nu toe. Om hun vrienden te redden, moeten ze inbreken in de legendarische ‘Laatste Stad’. Dit door WCKD gecontroleerde labyrint het meest dodelijke doolhof van allemaal. Iedereen die er levend uitkomt, zal antwoorden krijgen op de vragen die de Laarders hebben sinds ze voor het eerst in het doolhof arriveerden. Oftewel: wij kunnen niet wachten.

2. Fifty Shades Freed

Natuurlijk kan deze niet in ons lijstje ontbreken. Ook omdat dit de beste van alle ‘Fifty Shades’ belooft te worden. Denkend dat ze alle problemen uit het verleden achter zich gelaten hebben, besluiten de pasgetrouwde Christian en Ana te genieten van hun leven van luxe. Maar net nu ze als Mrs. Grey door het leven gaat, komen er nieuwe bedreigingen op die het huwelijk onder grote druk zetten. Fifty Shades Freed is vanaf 8 februari 2018 te zien in de bioscopen.

3. Tomb Raider

De klassieker in een nieuw jasje gegoten - vanaf 16 maart is deze topper te zien in de bioscopen. Lord Richard Croft verdwijnt op mysterieuze wijze. Van zijn dochter wordt verwacht dat ze haar vaders bedrijf overneemt, maar Lara besluit om in Londen te blijven, waar ze studeert. De verdwijning van haar vader blijft in haar hoofd spoken, waarna Croft op zoek gaat naar de locatie waar haar vader voor het laatst werd gesignaleerd, maar de zoektocht naar de waarheid over haar vader brengt haar op gevaarlijk pad.

 
4. The Incredibles 2

Na 13 jaar wachten is het 15 juni dan zover: een vervolg van The Incredibles. De film over de familie met superkrachten belooft weer een groot succes te worden. Bij het zien van de eerste teaser trailer, kunnen we al niet wachten tot het eindelijk zover is!

5. Mamma Mia: Here We Go Again!

Deze gaan we absoluut kijken. En de titel zegt het al: daar gaan we weer… Vanaf 19 juli te zien in de bioscopen. Dus maak je maar alvast klaar voor een avondje zang, dans, gelach en veel liefde!

6. Mary Poppins Returns

Dit vervolg op de film Mary Poppins is 25 december in de bioscopen te zien. We moeten dus nog even geduld hebben… Het verhaal speelt zich af in 1935. Jane en Michael Banks zijn volwassen geworden en krijgen, nadat het noodlot toeslaat, opnieuw bezoek van Mary Poppins.