Zien: Deze Insta-accounts van huisdieren met een handicap maken je dag goed

Media door Roos

Staat jouw telefoon ook helemaal vol met foto's van je hond of kat? Geloof ons, je hebt altijd baas boven baas. Er zijn namelijk ook huisdieren met een Instagram account en een fanbase van minimaal 20 duizend volgers. Zoals deze vier huisdieren die van hun handicap hun handelsmerk hebben gemaakt en de harten van duizenden fans hebben weten te veroveren. Of ze nu verlamde achterpootjes of maar één oog hebben, ze zijn stuk voor stuk rete fotogeniek en laten hun afwijking niet in weg staan van hun Instafame

1. Marnie the Dog

Deze zestien jaar oude Shih Tzu is uit een aziel geadopteerd toen ze twaalf was en heeft nu maar liefst 2,1 miljoen fans die haar bezigheden op de voet volgen. Dat is nog eens een carrièreswitch. Haar levensmotto 'I love 2 party' spat van alle foto's af, want Marnie ziet er altijd vrolijk uit. Met Halloween rockt ze een heksenkostuum en haar zestiende verjaardag hing ze de diva uit. Niets is haar te gek en je zult je nooit vervelen.

 

Lets put the pedal 2 the metal #PetsGoneRogue #Ad @nissanusa Available Features Shown. See link in bio.

A post shared by Marnie The Dog (@marniethedog) on

 

 

Oh this? It's for spoopy 🎃

A post shared by Marnie The Dog (@marniethedog) on

 

 

It's my birfday!

A post shared by Marnie The Dog (@marniethedog) on

 

2. Rexie the Cat

Rexie is een kat met twee verlamde achterpootjes. Zijn baasje vindt het geweldig om hem in de leukste settings te fotograferen, hoewel hij er zelf iets minder content mee lijkt. Toch heeft hij meer tongkrulskills dan jij ooit zult hebben en zeg nu zelf, in zijn roze varkens onesie is hij toch om op te eten? Op de foto's is hij het toonbeeld van zijn levensmotto 'disability does not mean inability'.

 

Rexie has a lovely combination of everything regal and cute in him 👑😊 And a gorgeous Santa Claus beard - like fluff 🎅😹

A post shared by Handicat that walk'n'rolls ♡ (@rexiecat) on

 

 

That feeling when you want to cuddle and a lot of attention but human leaves you for work instead 😿

A post shared by Handicat that walk'n'rolls ♡ (@rexiecat) on

 

 

Doing justice to the Tongue Day in a fabulous way! 😋

A post shared by Handicat that walk'n'rolls ♡ (@rexiecat) on

 

3. Lil BUB

Met haar grote ogen en schattige tongetje is Lil BUB echt een snoezepoes. Haar levensmotto is 'one of a kind magical space cat🚀 ' en haar Instagram is echt on fleek. Ze mag dan klein zijn, haar fanbase is groots met wel anderhalf (!) miljoen volgers. Met haar baasje schiet ze de meest vermakelijke plaatjes en je kunt zelfs een kussen van haar kopen. Geweldig!

 

 

sweater weather #lilbub

A post shared by Lil BUB (@iamlilbub) on

 

 

4. Pirate Pug Jack

Via dit account volg je de avonturen van de eenogige pug Jack. Met zijn tong op z'n knieën verovert hij veel Instaharten, want hij heeft 27.000 fans die zijn avonturen op de voet volgen. Onze favoriet? Het piratenpak natuurlijk!

 

look who's 7!!! happy birthday jack pug! #pugaday #piratepugjack #birthday #hbd #birthdayboy #birthdaypug

A post shared by jack pug (@piratepugjack) on