Lifestyle / Media
Media

Jesaja (23) uit 40 Dagen Zonder Seks vergelijkt vrouwen met een frikadel speciaal

Het leven van de 23-jarige werkeloze Jesaja uit Almere draait maar om één ding en dat is seks. Gangbangs, trio's, een tripje naar de Wallen, niets is hem te gek. Hij spendeert tien uur per dag om lijntjes uit te gooien en regelmatig filmt hij zijn vangsten tijdens de daad. Het filmpje stuurt hij ze achteraf op. Toch hoopt hij met zijn deelname aan 40 Dagen Zonder Seks meer zelfrespect te krijgen: "En misschien krijg ik ook wat meer respect voor vrouwen."

Bron: NPO

180 tot 200 vrouwen

Jesaja houdt van seks. Veel seks. Hij is trots op het feit dat hij al tussen de 180 tot 200 ‘chickies’ heeft gehad en op de vraag of hij seks dan ziet als een patatje tussendoor, verbetert hij dit naar een frikadel speciaal. Het lijkt er in eerste instantie niet op dat Jesaja wilt stoppen met zijn drukke hobby, maar wanneer zijn vrienden hem opgeven voor het programma moet hij er toch aan geloven. 

Lees ook: Stormvloed aan kritiek op EO om programma 40 Dagen Zonder Seks

Achteraf filmpjes sturen

Uiteindelijk komt de aap uit de mouw: Jesaja wil meer zelfrespect en meer respect voor vrouwen krijgen met het programma. Toch blijkt dit een zware kluif. Zo was hij het er niet mee eens dat presentator Johan Eikelboom het respectloos vond dat Jesaja geregeld vrouwen filmt tijdens de seks, zonder dat hij hun toestemming hiervoor heeft. Achteraf stuurt hij het filmpje dan naar ze toe. “Dan weten ze het toch?”. Dat ze er hierdoor pas achteraf achterkomen lijkt niet uit te maken.  

Op date met Fajah

Coach Fajah Lourens kwam na 20 dagen geheelonthouding bijspringen om een hartig woordje met Jesaja te praten. Hoewel Jesaja’s doel is om meer respect voor vrouwen te krijgen, benoemt hij wel even wat een ‘lekker wijf’ hij Fajah vindt. Fajah, auteur van het boek ‘Killerbody’, maakt van de gelegenheid gebruik om zichzelf in een strak jurkje op date te gaan met Jesaja. Na een paar ongemakkelijke stiltes is de kogel door de kerk: Jesaja ziet in dat seks niet alles is. Hij geeft toe dat hij de tijd die hij normaliter gebruikt om een ‘database van vrouwen’ op te bouwen, beter kan gebruiken om zijn leven op de rails te krijgen.

"Seks is geen snack"

Hoe het afgelopen is met Jesaja? Na de 40 dagen heeft hij een baan en is hij aan het sporten geslagen. Ook probeert hij de draad weer met zijn ex op te pakken en “wil niet meer focussen op andere vrouwen”. Jesaja: “Seks is geen snack”. Geen frikadel speciaal dus meer voor Jesaja. 

Lees ook: Twitter boos om 'walgelijk artikel' GeenStijl over de overleden vrouw van nieuwe minister

Twitterreacties

Op Twitter waren de reacties wederom niet mals. Veel kijkers waren verontwaardigd over Jesaja's respectloze houding ten opzichte van vrouwen en hadden er een hard hoofd in dat hij door het programma zou veranderen.

 

 

 

Lees ook: Hoera! Nieuwe afleveringen Boer Zoekt Vrouw op tv