Blog Suzan: Dress like a man

Mode & trends door Suzan Alberts

Ondanks dat het leven zonder man natuurlijk prima kan, haal ik soms toch echt wel mijn kledinginspiratie van mannen. Want wat kan ik genieten van een man in een goed pak! Het straalt een bepaalde attitude uit die ik heerlijk vind. Mede daarom ben ik super blij met het aantal pakken dat tegenwoordig ook voor vrouwen wordt gemaakt. In allerlei kleuren en met glitters. Dus daarom vandaag een selectie van de vijf leukste pakken die je aan je garderobe kunt toevoegen wanneer de zomer even wat minder zomers is.

1. Fel rood van Asos

Uiteraard heb ik dit pak in mijn kast hangen. Ik vind deze kleur echt fantastisch en daarnaast vind ik het ook een uniek model. Je ziet wel veel van die rode broeken met dit type riem maar omdat het jasje wat korter is, is hij niet te typisch. Daarnaast spreek ik uit ervaring: het zit heerlijk!

2. Velvet pak van Fashion Union 

In principe is deze kleur niet aan mij besteed maar ik hou wel echt van velvet. Zeker als je wat lichter haar hebt en een wat lichtere huid dan is dit echt een top pak! Velvet is wat mij betreft nog steeds een van de best zittende stofjes en daarnaast ook gewoon mooi om naar te kijken!

3. Zwart pak van Zara

Voor iedereen die houdt van zwart is er natuurlijk ook een fashionable en unieke keus. Dit pak van de Zara vind ik zeker een leuke optie voor iedereen die graag toch wat aparts draagt maar er wel gewoon netjes en fatsoenlijk uit wilt zien. Dit pak is zeer geschikt voor kantoor maar kan je ook in de avond nog leuk combineren!

4. Bloemenprint pak van de Zara 

Dit is zeker een pak dat op mijn wishlist staat. Ik hou zelf van gekke en felle prints! Hiermee steel je absoluut de show. Het is zeker een wat gewaagder pak maar wel leuk voor de mensen die graag wel eens wat anders doen! 

5. Korter bloemen pak van Topshop 

En omdat mannelijk helemaal niet onvrouwelijk hoeft te zijn dit laatste schattige pak van Topshop. Ik vind het lief rozige echt heel schattig en ook leuk voor tijdens de zomer. Bij Topshop hebben ze hem met een grijs shirt gecombineerd maar ik denk dat het pak beter uitkomt met een mooie witte blouse met ruffles! 

Al met al denk ik dat er zeker leuke pakken zijn die je kunt kopen deze zomer. Pakken zijn geschikt voor op het werk, een feestje maar ook als je gewoon een ijsje gaat halen. Kijk maar naar de diversiteit van deze pakken! Zelf vind ik pakken heel leuk omdat in mijn omgeving weinig mensen echt een pak dragen en het juist ook heel informeel kan zijn. Ik zoek zelf altijd graag de grens op! 

Wat vinden jullie van pakken?

Suzan schrijft iedere week over mode en beauty en hoopt haar lezers daarbij te inspireren om vooral lekker zichzelf te blijven! Meer weten? Bezoek dan: www.suzanalberts.com