5 x Dit weten we na Boer Zoekt Vrouw aflevering 9

Media door Michelle Bakker

De meeste dames zijn van het land gestuurd (danwel zelf weggevlucht) en alle boeren, op David na, zijn overgebleven met nog één potentiële boerin. Gisteren was alweer aflevering 9 van deze internationale editie van Boer Zoekt Vrouw. Vijf conclusies die we kunnen trekken na de negende aflevering van Boer Zoekt Vrouw.

Riks tilt het begrip ‘lompe boer’ naar een nieuw level. Alles wat je als verliefde vrouw níet wilt horen, dat zei Riks. “Er moet nog wel meer bijkomen, het is niet dat ik van Marit ligt te dromen,” zei hij zonder blikken of blozen. Au.

Bij Marc kun je maar beter niet in slaap vallen. Voor je het weet word je wakker en zijn er halsoverkop beslissingen gemaakt. Arme Anke. Nog met het slaap in haar ogen en volledig in de veronderstelling dat ze een kans maakte, belandde ze van een droom in een nachtmerrie. Hup, jij gaat naar huis Anke, was de boodschap.

Olke heeft haast, heel veel haast. En als je niet meteen je koffers pakt om naar Texas te komen, dan kiest ‘ie gewoon de ander. Nou, helaas pindakaas Olke, Alberdien moet niets hebben van je massale kalverdeportatie. En dus pakte de Friezin haar koffers. Sandra is de gelukkige die overblijft, maar krijgt het inmiddels ook op de heupen van Olke's aandringen.

Herman heeft nog steeds niet écht gezoend. Een kusje, dat wel. Maar écht French kissing in Frankrijk? Nope.

David vindt Susanne super, super, ja echt super. Super. Mara maakt ook iets los bij de Brabander, maar het woord super 38 keer in één zin herhalen kon hij alleen bij de blonde Susanne. En dus gokken we dat hij voor haar zal kiezen volgende week. Of is David wellicht polyamoreus?

Lees ook: Marijke (47): 'Mijn adoptiekinderen hebben een zware aandoening door alcohol tijdens de zwangerschap'